Kingdom Hearts ritme spel op komst

Kingdom Hearts ritme spel op komst

Er is een Kingdom Hearts-game aangekondigd voor de Nintendo Switch door Square Enix. Dit is echter een gloednieuw ritme-actiespel met de titel Melody of Memory.

Melody of Memory zal dit jaar op meerdere formaten worden uitgebracht. Kingdom Hearts: Melody of Memory bevat ook online gevechten. Afhankelijk van het podium verschijnen Disney-personages als gasten en geven ze je hun kracht.

video

Over Melody of Memory

De game bevat een enorme catalogus met meer dan 140 nummers, waaronder muziek uit de Kingdom Hearts-serie, Disney en meer. Geniet van ritmische actie met onvergetelijke muziek.

De meeste Kingdom Hearts-spellen zijn actie-RPG’s. Melody of Memory gaat in plaats daarvan over het raken van knopopdrachten op tijd met de muziek. De franchise heeft altijd sterke soundtracks gehad, dus de serie moet goed passen bij dit soort games. En hoewel Kingdom Hearts enkele arrangementen bevat die zijn gebaseerd op klassieke Disney-nummers, zijn de beste nummers originelen. De trailer heeft alleen die originele nummers laten zien.

Maar Melody of Memory lijkt nog steeds veel van de Kingdom Hearts-kenmerken te hebben, waaronder het bezoeken van Disney-werelden en het hebben van personages als Donald Duck en Hercules aan je zijde. Het ritme-genre is niet meer wat het was toen Guitar Hero en Rock Band halverwege de late jaren 2000 grote hits waren, maar deze games hebben nog steeds hun fans. Het is ook een relatief gemakkelijke manier voor Square Enix om een ​​nieuwe Kingdom Hearts uit te pompen zonder nog een enorme, triple-A actie-RPG te maken.