Kingdom Majestic lanceert 9 juli

Kingdom Majestic lanceert 9 juli

Microids kondigde de releasedatum aan voor de Kingdom Majestic op Nintendo Switch. De compilatie wordt op 9 juli 2020 in Europa gelanceerd.

De Kingdom Majestic-compilatie wordt eindelijk gelanceerd op 9 juli 2020 in Europa, op PlayStation®4, Xbox One en Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Kingdom Majestic

Kingdom Majestic, met het populaire microstrategiespel «Kingdom New Lands» uit 2016 en de opvolger «Kingdom Two Crowns» uit 2018, zal alle inhoud bevatten die sinds de oorspronkelijke lancering voor beide titels is uitgebracht. Dit omvat ‘Dead Lands’, de nieuwste update voor Kingdom Two Crowns, een crossover-evenement dat personages en inhoud toevoegt die zijn geïnspireerd op de gothic horroractie RPG Bloodstained: Ritual of the Night.

De Kingdom-franchise wordt alom geprezen en is een enorm commercieel succes en is geliefd vanwege zijn innovatieve gameplay op basis van een minimalistische 3-knoppenmechaniek, verbluffende pixelkunst en een suggestieve soundtrack. Veteranenheersers kennen dat gevoel van koud zweet dat wordt veroorzaakt door de wezens van de nacht die je koninkrijk van schemer tot zonsopgang bedreigen!