Kingdom Of Arcadia lancering op 14 april

Kingdom Of Arcadia lancering op 14 april

Eastasiasoft onthulde Kingdom of Arcadia – dat op 14 april 2021 in de Switch eShop komt. Spring in de schoenen van de ongelukkige Sam – terwijl hij in de retro arcade-machine van zijn vader wordt gezogen en terechtkomt op een epische fantasy-zoektocht!

video

Over Kingdom Of Arcadia

Vind een uitweg uit de videogame van je vader!

Sam is gewoon een normaal kind dat van videogames houdt. Evenzo heeft zijn vader een passie voor oude games, maar wanneer Sam de arcade-machine van zijn vader uitprobeert, wordt hij plotseling naar binnen getrokken, waar hij merkt dat hij de hoofdrol speelt in zijn eigen gepixelde avontuur. Maar kan hij weer naar huis? Help Sam de spreuk van Arcadia te verwijderen en veilig terug te keren voordat het te laat is!

Kingdom of Arcadia is een metroidvania die vijf niveaus beslaat, elk met meerdere missies die je moet ondernemen. Sam zal een grote verscheidenheid aan vijanden, enorme bazen en andere obstakels tegenkomen in gepixelde retropresentaties. Gelukkig kan hij een hoger niveau bereiken en nieuwe uitrusting kopen in winkels om te helpen bij het ontmoedigende avontuur dat voor hem ligt!