Kingdom Of Night komt!

Kingdom Of Night komt!

Dangen Entertainment en Black Seaven Studios zijn van start gegaan met een Kickstarter-campagne om Kingdom of Heart te financieren.

video
play-rounded-fill

Kingdom of Heart is een RPG met verhaalgestuurde actie voor Nintendo Switch. Het verhaal speelt zich af op wat mogelijk de laatste nacht van iedereen op aarde is.

Over Kingdom of Night

Kingdom of Night is een isometrisch, verhaalgestuurde, actie-RPG uit de jaren 80 met een uitgebreide, onderling verbonden kaart en een queeste met open einde.

Het is een spel over volwassen worden, kosmische verschrikking en ware liefde. De speler neemt de controle over John, terwijl zijn avontuur hem door een uur-op -uur-ervaring leidt van wat misschien iedereen’s laatste nacht op aarde is. Hij zal onaardse kwaden tegenkomen, Demonheren, getroffen stedelingen, bullebakken op de middelbare school, en een stortvloed aan boeiende, serie-achtige zijverhalen die alle genest zijn in een groter dan levensfantasie die het ultieme kwaad naar een buurt bij jou in de buurt brengt.

Kies je klas, vecht tegen nachtmerrieachtige wezens, pas je vaardigheden aan, verzamel unieke items en uitrusting om te infiltreren in de enorme schuilplaatsen van de Demon Lords en neem de apocalyptische eindbazen aan in hun eigen centra.

Het verhaal van Kingdom of Night

De 198X in het kleine stadje Watford, Arizona. Een vreemde sekte heeft late uren gewerkt om contact op te nemen met The Great Beyond. In hun onwetendheid hebben ze contact gemaakt met een oud kwaad. Nu, na geduldig millennia te hebben gewacht, stapte de demon Lord Baphomet door hun poort en in hun wereld. Om op aarde te blijven moet Baphomet een aardse bruid nemen voordat de zon opkomt.

De demonenkoning heeft zijn boze oog op je buur Ophelia gericht. In het holst van de nacht valt ze door haar raam en stuurt haar weg naar zijn fort Leviathan. Met slechts enkele uren om het perverse ritueel van het demonische huwelijk te voltooien, verbergt Baphomet zich boven de stad, veilig achter de bescherming van zijn demonen-generaals.

Nu, in de schemering, uren voor zonsopgang, terwijl de doden uit hun graven opstaan ​​en demonen verwoesten in de straten, moet je de generaals ontheffen van hun demonische bolwerken en Baphomet achtervolgen in zijn fort om Ophelia te redden voordat het te laat is.