Kingdom Two Crowns: Dead Lands, een Bloodstained crossover-evenement voor 28 april

Kingdom Two Crowns: Dead Lands, een Bloodstained crossover-evenement voor 28 april

Raw Fury onthulde Kingdom Two Crowns: Dead Lands, een gratis update voor het microstrategiespel met content die is geïnspireerd op en in samenwerking met gothic horroractie-RPG Bloodstained: Ritual of the Night. 

Crossover-tijd

Een donkere en volledig nieuwe setting die de manier waarop je je koninkrijk regelt, zal veranderen. Dead Lands is beschikbaar op 28 april op Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation®4 en pc via Steam, evenals met de langverwachte lancering van Kingdom Two Crowns op iOS en Android diezelfde dag.

Voor het eerst kunnen koninkrijkspelers niet alleen hun rijdieren veranderen terwijl ze hun rijk verkennen en uitbreiden, ze kunnen ook wisselen tussen vier nieuwe vorsten, elk met een unieke krachtige eigenschap. 

Afspeelbare personages

Deze vier nieuwe speelbare personages komen rechtstreeks uit Bloodstained: Ritual of the Night, inclusief Shardbinder Miriam en drie unlockables – de demonenjager Zangetsu, summoner Gebel en alchemist Alfred. Fans van beide series zullen in Dead Lands ook op andere verrassingen wachten!

Mobiel

De mobiele editie van Kingdom Two Crowns wordt gelijktijdig met de Dead Lands-update op 28 april gelanceerd en bevat speciale aangepaste coöpmodi, op maat gemaakte aanraakbediening en ondersteuning voor draadloze gamepad-controllers op Android 10 en iOS 13 en hoger. Het is beschikbaar om vooraf te bestellen in de App Store en vooraf te registreren via Google Play.

De omslagillustratie voor Kingdom Two Crowns: Dead Lands, met Miriam op het mythische demonenpaard Gamigin, is getekend door ArtPlay’s Mana Ikeda, die de originele pakketillustratie voor Bloodstained: Ritual of the Night heeft gemaakt.