Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning DLC details

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning DLC details

Kingdoms of Amular werd oorspronkelijk uitgebracht in 2012 en werd onlangs opnieuw uitgebracht op de Nintendo Switch, samen met andere platforms en staat nu gepland om na al die jaren gloednieuwe downloadbare content te krijgen, de Fatesworn Expansion. Het team dat aan de DLC heeft gewerkt, heeft een update gegeven over de voortgang van de ontwikkeling op Steam.

Ze geven toe dat het maken van de nieuwe inhoud een grotere uitdaging was dan ze aanvankelijk hadden verwacht, maar ze zijn nu in de laatste fase van het polijsten en het zou allemaal binnenkort moeten worden afgerond.

The Fatesworn Expansion

DLC-ontwikkelingsvoortgang:

We are in the final production stages for the Amalur Fatesworn expansion and we’d like to give another update. Unfortunately, the whole project was more challenging than we initially anticipated as we had to rebuild the content creation pipeline from the ground up. Without these tools, we would not have been able to build new worlds, dungeons, items, and other core RPG elements. However, we are in the last stages of polishing and plan to wrap it up in the next couple of weeks.

Chaosrijk. Het begint als een traan, een kleine snee in het weefsel van de werkelijkheid, voordat het zich uitbreidt tot een gasvormige paarse muil die gefluister uitstraalt. De afschuwelijke kreet van Niskaru zal het laatste zijn dat je hoort, als Chaos naar Amalur komt. Over het hele land beginnen onnatuurlijke kloven te verschijnen, die de wereld vullen met verwrongen spawns geboren uit het Chaos Realm, een vervloekt domein, en een verwrongen, omgekeerde versie van onze eigen natuurlijke wereld. Sommigen durfden deze angstaanjagende portalen binnen te gaan, maar werden hopeloos verdwaald, ten prooi aan een labyrint van verwarde paden, bedorven magie en vraatzuchtige beesten.

Zijn dit de eindtijden? Ongeacht de wetenschappelijke mening is één ding waar: de opstanding van The Fateless One doorbrak de delicate barrière tussen de sterfelijke wereld en Esharra, het rijk van pure magie, de thuisbasis van goden en monsters. Terwijl de Kristallen Oorlog ten einde loopt, wankelt Amalur, die al in een staat van grote onrust verkeert, op de rand van totale chaos. Nieuwe bedreigingen zijn ontstaan ​​in het westen, diep in de besneeuwde Eldrith Mountains, en er is er maar één die de macht heeft om ze te stoppen.

Ad