Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fatesworn uitbreiding vertraagd

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fatesworn uitbreiding vertraagd

Toen we er voor het laatst van hoorden, stond de release van de nieuwe content voor Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning voor Nintendo Switch gepland in 2022. De Fatesworn-uitbreiding voor Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning werd echter rond deze tijd uitgebracht op de meeste platforms vorig jaar.

Toch is er de afgelopen maanden niet veel nieuws geweest. Vanwege het feit dat er nog maar een paar dagen over zijn in 2018, is het misschien geen verrassing dat de Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fatesworn-uitbreiding voor Switch pas in 2023 wordt uitgebracht.

Deze informatie is gedeeld op het officiële Twitter-account van het bedrijf. THQ Nordic heeft gezegd dat de uitbreiding voor Nintendo’s systeem “bijna klaar” is, ondanks het feit dat dit nieuws voor bepaalde fans een beetje een afknapper is. We hebben er geen timing voor, maar het lijkt snel te komen – dus een debuut ergens in het begin van 2023 is niet uitgesloten.

De Fatesworn-uitbreiding

De verschrikkelijke Crystal War is eindelijk ten einde en de Tuatha-commandant die bekend staat als Gadflow is overwonnen. Deze overwinning komt na tientallen jaren van strijd. Terwijl de inwoners van de verwoeste Faelands van Amalur hun aandacht beginnen te richten op de broodnodige terugkeer van rust en de taak van wederopbouw, duikt er een nieuw gevaar op in het westen… Het bergachtige gebied van Mithros is een oud Almain-heiligdom dat nieuwe hoop biedt aan kolonisten, vluchtelingen en oorlogsveteranen die ontheemd zijn geraakt als gevolg van de vlammen van de strijd. Dit toevluchtsoord bevindt zich achter besneeuwde toppen en ondoordringbare kliffen. Het is hier dat Telogrus, de god van de chaos, zich heeft gemanifesteerd om aanspraak te maken op zijn sterfelijke rijk en de bevolking te verleiden met de mogelijkheid zich los te maken van de beperkingen van het lot. Jij, de Fateless One, bent de enige die de mogelijkheid heeft om de wil van deze pas geascendeerde godheid te trotseren.

Verken een frisse nieuwe regio van Amalur vol met ijzige toendra’s, donkere kerkers en gevaarlijke vijanden, en stop bij bergdorpjes en de historische stad Crownhold, die aan de oever van een oud meer ligt. Krijg meesterschap over de grillige kracht van Chaos door een gloednieuwe, niet-gevechtsgerelateerde vaardigheid te leren, evenals een nieuwe klasse wapens en bepantsering. Als de legendarische Fatesworn ga je een laatste conflict aan met de Niskaru en hun mede-Chaos-volgelingen in Kingdoms of Amalur: Reckoning. Dit conflict vindt plaats over de hele kaart, aangezien Chaos-kerkers elk gebied in een mogelijke gevechtszone transformeren.

Kenmerken

  • De actie speelt zich af in een geheel nieuwe wereld die bekend staat als Mithros, die wordt gekenmerkt door zijn bergachtige en winterse omgeving.
  • Confronteer de God van Chaos in zes uur of meer. De hoofdmissie, met zowel nieuwe als terugkerende personages, heeft een aangrijpend verhaal dat de game tot een bevredigend einde brengt.
  • Chaos is niet alleen een geheel nieuwe gameplay-functie, maar is ook gekoppeld aan wapens, vijanden, kloven en portalen.
  • Maximum niveau verhoogd naar niveau 50
  • De trip leidt je naar twee kerkers die totaal nieuw voor je zijn.
  • Je kunt naar 25 gloednieuwe Chaos Realm-kerkers gaan door Chaos Portals binnen te gaan, die verspreid zijn over zowel de Fatesworn-wereld als de oude wereld.
  • Nieuwe vijanden naast de gemuteerde vormen van de huidige tegenstanders
  • Nieuwe materialen voor gebruik bij het maken van wapens, juwelen en drankjes, samen met bijgewerkte reagentia en componenten
  • 6 gloednieuwe, unieke pantsersets, elk met zeer specifieke en krachtige kenmerken
  • Er zijn 21 gloednieuwe wapens en schilden toegevoegd (9 chaoswapens, 15 uniek)
  • Nieuwe versieringen, zoals ringen en amuletten, voorzien van machtige eigenschappen
  • Grant Kirkhope, meermaals bekroonde componist, heeft nieuwe muziek uitgebracht.
  • Er is een nieuwe, schimmige handelaar verschenen, en hij verkoopt uitrustingslotdozen. Dit opent een nieuwe mogelijkheid om sets met zeldzame items te voltooien.
  • Nieuwe omkeringen van fortuin speelkaarten
  • Honderden gloednieuwe optionele missies, taakmissies en factiemissies om uit te voeren
  • Nieuwe nederzettingen en stedelijke gebieden, compleet met herontworpen huizen en interieurs, en nog veel meer