Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning fysieke editie volledige game

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning fysieke editie volledige game

THQ Nordic heeft aangekondigd dat er een digitale en een fysieke editie beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch-versie van het onlangs aangekondigde Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Het bedrijf tweette dat de fysieke editie van Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning de volledige game op de cartridge bevat, dus dat betekent dat er geen downloads nodig zijn, wat voor sommigen een verademing zal zijn.

Over Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

De populaire RPG keert terug! Uit de gedachten van de bestsellerauteur R.A. Salvatore, Spawn-maker Todd McFarlane, en Elder Scrolls IV: Oblivion-hoofdontwerper Ken Rolston, komt Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. Geremasterd met verbluffende beelden en verfijnde gameplay Re-Reckoning levert intense, aanpasbare RPG-gevechten in een uitgestrekte gamewereld.

Ontdek de geheimen van Amalur, van de levendige stad Rathir tot het uitgestrekte Dalentarth tot de grimmige kerkers van de Brigand Hall Caverns. Red een door een wrede oorlog verscheurde wereld en beheers de sleutels tot onsterfelijkheid als de eerste krijger die ooit uit de greep van de dood is opgewekt.

  • Bouw het ideale personage voor de meest intense gevechten en kies uit talloze combinaties van vaardigheden, capaciteiten, wapens en bepantsering.
  • Met het revolutionaire Destiny-systeem kun je je personageklasse continu aanpassen aan je speelstijl.
  • Integreer naadloos magische en melee-aanvallen terwijl je het opneemt tegen tientallen vijanden in grootse gevechtsreeksen en ze afmaakt met brute Fateshift-kills.
  • Breid je ervaring in Amalur uit met alle DLC van de originele release, van Teeth of Naros tot Legend of Dead Kel en meer!
  • Honderden uren RPG-spel wachten op je! Reis van de levendige stad Rathir naar de uitgestrekte regio Dalentarth en de grimmige kerkers van de Brigand Hall Caverns terwijl je de geheimen van Amalur ontdekt!
  • Verken diepe niveaus van kennis in een universum dat doordrenkt is van 10.000 jaar fictie, gemaakt door de bestsellerauteur R.A. van de New York Times. Salvatore.
  • Red een wereld die verscheurd is door een wrede oorlog en beheers de sleutels tot onsterfelijkheid als de eerste krijger die ooit uit de greep van de dood is opgewekt.
  • Verken een uitgestrekte gamewereld die wordt geprezen als “meer inhoud dan welk spel voor één speler dan ook”.
  • Geniet van talloze side-quests die rijk zijn aan politieke intriges, romantiek, sinistere magie en zelfs eigenzinnigheid – allemaal centraal in de primaire missie.
Ad