Kirby 64: The Crystal Shards – Game-breaking bug oplossing volgt spoedig

Kirby 64: The Crystal Shards – Game-breaking bug oplossing volgt spoedig

Kirby 64: The Crystal Shards is onlangs door Nintendo gepubliceerd als onderdeel van het Nintendo Switch Online Expansion Pack, maar het was niet zonder problemen.

Na de release identificeerden veel spelers een game-breaking-probleem in de port dat niet aanwezig was in de originele versie van het spel. Spelers die schade oplopen van gespecificeerde bronnen in de onderwaterniveaus zullen voor onbepaalde tijd worden verdoofd, waardoor ze gedwongen worden het niveau te verlaten om verder te kunnen gaan.

Kirby 64 oplossing op komst

Sindsdien heeft Nintendo een verklaring gepubliceerd waarin wordt erkend dat de fout bestaat en dat er aan een patch wordt gewerkt om deze te verhelpen. De fix wordt binnenkort vrijgegeven.

Spelers worden aangeraden voorzichtig te zijn bij het doorkruisen van de waterniveaus in Kirby 64 totdat de patch beschikbaar is.

Over Kirby 64: The Crystal Shards

Kirby’s eerste 3D-avontuur voert hem voorbij Dream Land en de sterren in om zijn vrienden te verdedigen tegen een verschrikkelijke nieuwe vijand: Dark Matter.

Deze schattige, kleurrijke platformgame heeft alle Kirby-actie die je maar kunt wensen. Slik vijanden door om hun krachten te dupliceren, zoals vuur, ijs of bliksem, of mix en combineer om krachtcombo’s te maken. Probeer ze allemaal voor onverwachte resultaten!

Verken werelden die bestaan ​​uit lava, water of zelfs snoep terwijl je zoekt naar de verspreide Crystal Shards. Kirby 64 bevat ook drie extra minigames die door maximaal vier spelers kunnen worden gespeeld.