Kirby 64: The Crystal Shards – Nintendo Switch Online Expansion Pack 20 Mei

Kirby 64: The Crystal Shards – Nintendo Switch Online Expansion Pack 20 Mei

Nintendo brengt een nieuwe game uit voor het Nintendo Switch Online Expansion Pack. Op 20 mei 2022 wordt Kirby 64: The Crystal Shards toegevoegd aan de catalogus van Nintendo 64-games in het uitbreidingspakket. Kirby 64: The Crystal Shards werd uitgebracht in maart 2000, en het was belangrijk omdat het de eerste 3D Kirby-game was en ook de eerste waarmee spelers kopieervaardigheden konden ‘combineren’.

video
play-rounded-fill

Over Kirby 64: The Crystal Shards

Kirby’s eerste 3D-avontuur voert hem voorbij Dream Land en de sterren in om zijn vrienden te verdedigen tegen Dark Matter, een angstaanjagende nieuwe tegenstander.

Deze kleurrijke, charmante platformgame heeft alle Kirby-actie die je maar kunt wensen. Slik vijanden door om hun krachten na te bootsen, zoals vuur, ijs of bliksem, of combineer ze om Power Combo’s te vormen. Probeer ze allemaal voor onverwachte resultaten!

Terwijl je zoekt naar de verspreide Crystal Shards, kom je werelden tegen die bestaan ​​uit lava, water en zelfs snoep, evenals enorme vijanden. Er zijn drie extra minigames voor maximaal vier spelers inbegrepen in Kirby 64.

Ad