Kirby and the Forgotten Land beoordeeld door ESRB

Kirby and the Forgotten Land beoordeeld door ESRB

De Entertainment Software Ratings Board (ESRB) heeft onlangs het komende 3D Kirby-avontuur, Kirby and the Forgotten Land, beoordeeld. Nintendo heeft nog een releasedatum aangekondigd voor de eerste 3D Kirby-game sinds lange tijd, hoewel de release in de lente van volgend jaar staat gepland.

De ESRB heeft de game een E-classificatie gegeven voor iedereen die bedoeld is voor gamers van 10 jaar en ouder, dus je kunt er zeker van zijn dat er geen ongerechtvaardigd geweld zal zijn in deze specifieke Kirby-game.

Beoordelingsoverzicht:

Dit is een actie-avonturenspel waarin spelers Kirby helpen ontvoerde wezens te redden van kwade krachten. Spelers doorkruisen 3D-platforms terwijl ze munten verzamelen, puzzels oplossen en Kirby’s vaardigheden gebruiken om cartoonachtige vijanden te bestrijden (bijvoorbeeld paddenstoelen, vossen, gigantische schildpadden). Spelers gebruiken zwaarden, bommen en blasterpistolen om vijanden te verslaan; met sommige wapens kunnen spelers richten / dradenkruis gebruiken voor afstandsvuren. Baasgevechten kunnen hectisch zijn, met laservuur, explosies en projectielen die naar Kirby vliegen, vaak vanuit een close-upperspectief.

Over Kirby en de Vergeten Wereld

Ga met Kirby mee op een onvergetelijke reis door een mysterieuze wereld in een heerlijk 3D-platformavontuur

Krijg de controle over de krachtige roze puffball, Kirby, en beweeg vrij rond in 3D-fasen terwijl je een mysterieuze wereld ontdekt met verlaten gebouwen uit een vroegere beschaving, zoals een winkelcentrum?! Kopieer de vaardigheden van vijanden zoals Sword en Ice en gebruik ze om je omgeving aan te vallen en te verkennen! Welke reis wacht Kirby? Haal diep adem en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur!

  • Ga met Kirby mee op een onvergetelijke reis op een heerlijk 3D-platformavontuur
  • Ontdek een mysterieuze wereld met verlaten gebouwen, overblijfselen van een vroegere beschaving
  • Kopieer de vaardigheden van vijanden en gebruik ze om aan te vallen en te verkennen
Ad