Kirby and the Forgotten Land – best-verkochte Kirby ever

Kirby and the Forgotten Land – best-verkochte Kirby ever

Uit de meest recente cijfers van Nintendo blijkt dat Kirby and the Forgotten Land nu de Kirby-game is waarvan de meeste exemplaren zijn verkocht.

Op dit moment zijn er wereldwijd 5,27 miljoen exemplaren van het boek verkocht. Geloof het of niet, dit was genoeg om het de nieuwe bestseller in de franchise te maken. Van Kirby’s Dream Land waren eerder de meeste exemplaren verkocht, namelijk 5,13 miljoen.

Kirby and the Forgotten Land brak veel records en bereikte veel belangrijke punten. We hadden gehoord dat het de meeste exemplaren verkocht van alle boeken in de serie, dat het de grootste lancering had van alle boeken in de serie in het VK (en het meest succesvol was in dat land), en dat het de beste start had in Japan.

Over Kirby en de Vergeten Wereld

Kirby’s eerste avontuur in 3D!

In de nieuwste Kirby-game ga je naar een wereld waar je nog nooit eerder bent geweest, waar beschaving en natuur één zijn geworden. Gebruik Kirby’s gebruikelijke bewegingen, zoals inademen, uitspugen, springen en kopiëren, om vrij rond te bewegen naarmate je dieper de 3D-fasen ingaat.

De Waddle Dees moeten worden gered.

Je begint je avontuur met een belangrijk doel: de Waddle Dees redden, die zijn meegenomen door mysterieuze vijanden genaamd de Beast Pack. Je moet het opnemen tegen leden van de Beast Pack en puzzels oplossen in elke fase terwijl je probeert het doel te bereiken en de Waddle Dees te redden.

Bekijk de nieuwe Drill en Ranger Copy Abilities.

Je kunt je favoriete Copy Abilities uit de serie in prachtige 3D gebruiken en je hebt ook toegang tot nieuwe vaardigheden. Met Drill kun je ondergronds graven en met Ranger kun je schieten met vallende sterren.

Kirby en Bandana Waddle Dee kunnen samenwerken in coöp voor 2 spelers.

Je kunt als team naar de nieuwe wereld gaan als je een Joy-Con deelt.

Kirby and the Forgotten Land kwam in maart uit en is nu beschikbaar voor Nintendo Switch.