Kirby and the Forgotten Land – Grootste Kirby-lancering ooit (VK)

Kirby and the Forgotten Land – Grootste Kirby-lancering ooit (VK)

Nu Kirby and the Forgotten Land pas onlangs debuteerde, zullen alle ogen gericht zijn op hoe goed de game verkoopt.

Aangezien het de eerste echte 3D-inzending van de serie is, zijn veel mensen benieuwd of het gaat lukken.

En Kirby is een succes

Gelukkig is er al uitstekend nieuws om te delen. Volgens rapporten had Kirby and the Forgotten Land de grootste Kirby-lancering ooit. Volgens GamesIndustry-schrijver Christopher Dring was dit “met een grote marge”. Volgens Dring is de Switch-game nu na slechts een week de zevende meest populaire Kirby-game in het VK.

Gezien deze informatie is het geen verrassing dat Kirby and the Forgotten Land vorige week de bestverkochte boxed game in het Verenigd Koninkrijk was. Tiny Tina’s Wonderlands, die tweede werd, was de enige nieuwe titel die meedeed.

Het zal je misschien verbazen dat, ondanks het vroege succes van Kirby en het Vergeten Land, Metroid Dread het met een kleine marge overtrof. Hoewel Metroid altijd als een nicheserie werd beschouwd, had Dread vorig jaar de grootste lancering van de franchise in het Verenigd Koninkrijk.

Over Kirby en de Vergeten Wereld

In een prachtig 3D-platformspel ga je met Kirby mee op een spannende reis.

Verken een fascinerende omgeving vol verlaten ruïnes en overblijfselen uit een vervlogen tijdperk.

Gebruik vijandelijke vaardigheden, zoals de nieuwe Drill en Ranger, om aan te vallen en te verkennen. Ze kunnen zich zelfs ontwikkelen om krachtiger te worden!

Slik dingen uit de echte wereld door en verander ze in de Mondvolle-modus. Als je bijvoorbeeld een automaat inslikt, kun je blikjes afvuren.

Neem een ​​vriend mee om als Bandana Waddle Dee te spelen en neem het op tegen de vergeten wereld.

Red meer Waddle Dees om extra verrassingen te ontdekken, waaronder enkele van de favoriete games, winkels en zelfs klassementen van de stedelingen. Gebruik compatibele amiibo-accessoires of present codes om waardevolle in-game dingen te krijgen, zoals Star Coins en voorraadproducten bij Waddle Dee-liveries.

De Nintendo Switch-versie van Kirby and the Forgotten Land is nu beschikbaar.

Ad