Kirby and the Forgotten Land komt uit in Maart – Trailer + meer details

Kirby and the Forgotten Land komt uit in Maart – Trailer + meer details

Nintendo heeft officieel onthuld dat Kirby and the Forgotten Land op 25 maart wordt uitgebracht. We wisten dat de game dit voorjaar zou uitkomen, maar we wisten tot nu toe geen specifieke datum.

Nintendo heeft ook aanvullende plotinformatie onthuld, waaronder nieuwe kopieervaardigheden voor Drill en Ranger, coöpondersteuning, Waddle Dee Town en meer.

video
play-rounded-fill

Over Kirby and the Forgotten Land

Voel mee met Kirby, de machtige en schattige held, terwijl hij nieuwe vaardigheden ontwikkelt in een 3D-platformavontuur voor het Nintendo Switch-systeem vol verwondering, wildheid en Waddle Dees in Kirby and the Forgotten Land. Haal diep adem als dat verleidelijk klinkt, want de game wordt op 25 maart uitgebracht.

Kirby heeft een talent voor het inslikken van lucht, dus hij zal zijn baan voor hem hebben als hij op een onbekende plek landt en ontdekt dat de Beast Pack Waddle Dees in groten getale ontvoert! Kirby gaat op avontuur met de fascinerende Elfilin, die hij ontmoet in het nieuwe rijk, om de Waddle Dees te redden.

Je zult verschillende krachten van Kirby gebruiken om tegenstanders te bestrijden en heldere 3D-locaties te verkennen tijdens deze epische reis. Baan je een weg door een wereld waar de natuur en een voormalige beschaving in botsing zijn gekomen in een reeks platformpuzzels. Je zult elk hoekje en spleet willen verkennen om zoveel mogelijk Waddle Dees te redden terwijl je op weg bent om de Waddle Dees te bevrijden die aan het einde van elk level gevangen worden gehouden op het doelpunt!

Het Beast Pack zal vechten, dus naast Kirby’s beroemde kopieervaardigheden zijn de kopieervaardigheden Drill en Ranger aan zijn arsenaal toegevoegd! Met de Drill Copy-vaardigheid kun je onder de aarde duiken en vijanden van onderaf aanvallen met een enorme slag. Wanneer Kirby de Ranger-kopieervaardigheid ontketent, waarmee je ook een externe tegenstander kunt targeten, zullen je tegenstanders binnen de kortste keren sterren zien.

Kirby’s zoektocht kan ook een tegenspeler bevatten! Je kunt een tweede speler meenemen op de reis als Bandana Waddle Dee als je een vriend of familielid mee wilt nemen voor de rit. Met zijn speer kan hij verschillende aanvallen ontketenen. Door een Joy-Con te delen, kun je snel coöpspel voor twee spelers starten op hetzelfde systeem… vooral als je een punt wilt maken!

Waddle Dee Town, de belangrijkste kern van je zoektocht, wordt ook geïntroduceerd in Kirby and the Forgotten Land. Naarmate je verder gaat, wordt de schikking groter, afhankelijk van het aantal Waddle Dees dat je spaart. Je zult nieuwe winkels zien ontstaan ​​en je kunt enkele van de favoriete games van de lokale bevolking spelen. Kirby kan zelfs assisteren in het Waddle Dee Café. Om klanten tevreden te houden en een goede score te behalen, moet je hun bestellingen snel klaarmaken. In Waddle Dee Town ontmoet je ook Wise Waddle Dee, die je waardevolle suggesties zal geven. U kunt informatie ontdekken op basis van wereldwijde spelersstatistieken, zoals het totale aantal Waddle Dees dat over de hele wereld is opgeslagen en de huidige meest populaire kopieermogelijkheid, door verbinding te maken met internet. Je kunt nu de huidige Kirby-trend bijbenen!