Kirby and the Forgotten Land – Meest succesvolle Kirby-game ooit (VK)

Kirby and the Forgotten Land – Meest succesvolle Kirby-game ooit (VK)

Uit de laatste verkoopcijfers van GfK blijkt dat Kirby and the Forgotten Land nu de bestverkochte Kirby-game in het VK is. Dit stukje informatie is alleen gebaseerd op verkopen in het echte leven. Maar digitale downloads zijn populairder dan ooit, wat het succes van de game nog belangrijker maakt.

Kirby and the Forgotten Land is een grote hit

De release van Kirby and the Forgotten Land in het VK was de grootste Kirby-release ooit. Begin april werd het het vierde boek in de reeks waarvan de meeste exemplaren werden verkocht.

Het spel was ook een grote hit in Japan, waar het de beste start had van alle games in de serie. Kirby and the Forgotten Land heeft nu meer dan 800.000 fysieke exemplaren verkocht in dat gebied.

In het meest recente financiële rapport meldt Nintendo dat er wereldwijd 2,65 miljoen exemplaren van Kirby and the Forgotten Land zijn verkocht. Op dit moment zou dat aantal ruim drie miljoen moeten zijn. Wanneer Nintendo’s volgende financiële rapport volgende week uitkomt, zouden ze een nieuw verkooprapport moeten hebben.

Over Kirby en de Vergeten Wereld

Kirby’s eerste avontuur in 3D!

In de nieuwste Kirby-game ga je naar een wereld waar je nog nooit bent geweest, waar beschaving en natuur één zijn geworden. Gebruik Kirby’s gebruikelijke bewegingen, zoals inademen, uitspugen, springen en kopiëren, om vrij te bewegen terwijl je dieper de 3D-fasen ingaat.

De Waddle Dees moeten worden gered.

Je begint je avontuur met een belangrijk doel: de Waddle Dees redden, die zijn meegenomen door mysterieuze vijanden die de Beast Pack worden genoemd. Je moet vechten tegen leden van het Beast Pack en puzzels oplossen in elke fase terwijl je probeert het doel te bereiken en de Waddle Dees te redden.

Bekijk de nieuwe Drill en Ranger Copy Abilities.

Je kunt je favoriete kopieervaardigheden uit de serie in prachtig 3D gebruiken en je hebt ook toegang tot nieuwe vaardigheden. Met Drill kun je ondergronds graven en met Ranger kun je opnamen maken van vallende sterren.

Kirby en Bandana Waddle kunnen samenwerken in coöp voor twee spelers. Dee

Je kunt als team naar de nieuwe wereld gaan als je een Joy-Con deelt.

Ad