Kirby and the Forgotten Land – Nieuwe Japanse commercial

Kirby and the Forgotten Land – Nieuwe Japanse commercial

Nintendo heeft een derde Japanse advertentie voor Kirby and the Forgotten Land uitgebracht. Dit is precies op tijd voor de release van de game later deze maand.

Ga als de machtige puffball Kirby op een gloednieuw avontuur. Verken een mysterieus land met verlaten gebouwen uit een vervlogen beschaving – zoals een winkelcentrum?! – in 3D-fasen. Gebruik vijandelijke krachten, zoals de nieuwe Drill en Ranger, om te vechten, je omgeving te verkennen en de ontvoerde Waddle Dees te bevrijden van het angstaanjagende Beast Pack met de raadselachtige Elfilin. Ik hoop dat je klaar bent voor een once-in-a-lifetime ervaring!

video
play-rounded-fill

Over Kirby en de Vergeten Wereld

Heeft u honger? Mondvolle modus stelt Kirby in staat om dingen uit de echte wereld op te nemen en te morphen! Waarom één drankje uit een automaat halen als je alles kunt opdrinken? Gebruik dan je boxy lichaam, vuur blikjes op de slechteriken. Om wat wielen te krijgen en door barrières te rijden, consumeer je een auto. Ga lekker zitten en neem alles in je op… letterlijk.

Geef een Joy-Con-controller door aan een vriend en laat ze spelen als de speerzwaaiende Bandana Waddle Dee terwijl je dit levendige universum verkent en vecht. Bandana Waddle Dee kan draaien en steken met zijn robuuste speer, terwijl Kirby kan drijven en vijanden kan inademen. Red de Waddle Dees door vrienden te maken in dit verloren land!

Als je snijdt, port, bevriest en hamert met Kirby’s kopieervaardigheden, kun je over barrières zweven en door vijanden vechten op je pad naar het doel van elke fase. In hectische baasgevechten waarbij je door de arena danst, wordt de stoere trek echt op de proef gesteld. Kies tussen twee moeilijkheidsgraden voor een licht, luchtig avontuur of een veeleisender avontuur.

Verschillende vriendelijke Waddle Dees zullen in gevaar zijn op elk themaniveau dat je passeert! Red ze om de ooit verlaten Waddle Dee Town, de thuisbasis van je avontuur, te helpen zich te ontwikkelen. Je kunt winkels en scoreborden ontgrendelen en dubbele krachten ontwikkelen om ze sterker te maken door Waddle Dees te redden. Je kunt ook enkele van de favoriete spellen van de lokale bevolking spelen. Gebruik compatibele amiibo-accessoires of present codes om essentiële in-game goodies te krijgen bij Waddle Dee-liveries. Vind charmante snuisterijen om toe te voegen aan de charme van Kirby’s huis in de Gotcha Machine Alley of tijdens je zoektocht.

Op 25 maart 2022 wordt Kirby and the Forgotten Land uitgebracht op Nintendo Switch.

Ad