Kirby and the Forgotten Land – Present Codes

Kirby and the Forgotten Land – Present Codes

Kirby and the Forgotten Land is onlangs uitgebracht op de Nintendo Switch en gamers kunnen profiteren van een aantal Present Codes.

Waddle Dee-liveries biedt een aantal verschillende goederen wanneer je je in-game registreert.

Present codes

We hebben voor uw gemak een uitgebreide lijst samengesteld van alle huidige Kirby and the Forgotten Land Present Codes. Waar bekend zijn ook einddata aangegeven.

  • ほおばりヘンケイでだいぼうけん – Car-Mouth Cake x100, Star Coin x100 (beschikbaar tot 25 april)
  • MOUTHFULMODE – Car-Mouth Cake, Star Coin x100 (beschikbaar tot 25 april)
  • KIRBYMICROSITE – 150 Star Coins, Attack Verhoog (beschikbaar tot 10 juni)
  • BRAWLINGCOLOSSEUM – 500 Star Coins, Attack Verhoog (voorlopig permanent)
  • CLEARDEMO – x300 Star Coin (voorlopig permanent)
  • STAR COIN x100 – EERSTE PASWOORD (voorlopig permanent)
  • KIRBYSTORY – x300 Star Coin (voorlopig permanent)
  • KIRBYTHEGOURMET – Car-Mouth Cake met Rare Stone (voorlopig permanent)
  • NIEUW AVONTUUR – 300 Star Coins, Rare Stone (voorlopig permanent)
  • HANKYOUMETAKNIGHT (voorlopig permanent up)

Het is vermeldenswaard dat de KIRBYMICROSITE Present Code voor Kirby and the Forgotten Land afkomstig is van de Noord-Amerikaanse site, die beschikbaar is na het verzamelen van de vijf verborgen dingen die over de site verspreid zijn. Misschien wil je het zelf doen, want als je ze allemaal verzamelt, verdien je 100 platinapunten op My Nintendo.

Over Kirby en de Vergeten Wereld

In dit 3D-platformspel ga je met Kirby mee op een spannende reis door een vreemd rijk.

Ga als de machtige puffball Kirby op een gloednieuw avontuur. Verken een mysterieus land met verlaten gebouwen uit een vervlogen beschaving – zoals een winkelcentrum?! – in 3D-fasen. Gebruik vijandelijke krachten, zoals de nieuwe Drill en Ranger, om te vechten, je omgeving te verkennen en de ontvoerde Waddle Dees te bevrijden van het angstaanjagende Beast Pack met de raadselachtige Elfilin. Ik hoop dat je klaar bent voor een once-in-a-lifetime ervaring!

Krijg voor geheel nieuwe, krachtige transformaties een mondvol dingen uit de echte wereld.

Heeft u honger? Mondvolle modus stelt Kirby in staat om dingen uit de echte wereld op te nemen en te morphen! Waarom één drankje uit een automaat halen als je alles kunt opdrinken? Gebruik dan je boxy lichaam, vuur blikjes op de slechteriken. Om wat wielen te krijgen en door barrières te rijden, consumeer je een auto. Ga lekker zitten en neem alles in je op… letterlijk.

In coöp-gaming werk je samen met Bandana Waddle Dee, een puntige metgezel.

Geef een Joy-Con-controller door aan een vriend en laat ze spelen als de speerzwaaiende Bandana Waddle Dee terwijl je dit levendige universum verkent en vecht. Bandana Waddle Dee kan draaien en steken met zijn robuuste speer, terwijl Kirby kan drijven en vijanden kan inademen. Red de Waddle Dees door vrienden te maken in dit verloren land!

Als je snijdt, port, bevriest en hamert met Kirby’s kopieervaardigheden, kun je over barrières zweven en door vijanden vechten op je pad naar het doel van elke fase. In hectische baasgevechten waarbij je door de arena danst, wordt de stoere trek echt op de proef gesteld. Kies tussen twee moeilijkheidsgraden voor een licht, luchtig avontuur of een veeleisender avontuur.

Kirby and the Forgotten Land is nu beschikbaar op Nintendo Switch.

Ad