Kirby en de Vergeten Wereld – Clawroline

Kirby en de Vergeten Wereld – Clawroline

Clawroline is het onderwerp van een nieuwe Kirby and the Forgotten Land-video. Tijdens de recente Nintendo Direct hebben we een glimp opgevangen van Clawroline, een luipaardbaas. Ze werd kort onthuld als een van de dieren waarmee Kirby te maken zou krijgen in een clip die tijdens het evenement werd gepresenteerd.

video
play-rounded-fill

Video credits: Nintendo Everything

Je zult zien dat Clawroline verschillende aanvallen tot haar beschikking heeft. Ze kan haar klauwen direct gebruiken, op de grond slaan om een ​​verwoestende aanval te ontketenen en zelfs hoog opstijgen om Kirby met projectielen te raken.

Over Kirby en de Vergeten Wereld

Kirby’s eerste game in 3D!

Als je de nieuwe Kirby-game speelt, ga je naar een nieuwe wereld waar beschaving en natuur één zijn geworden. Maak gebruik van Kirby’s gebruikelijke bewegingen om vrij te bewegen terwijl je dieper in 3D-fasen gaat. Inademen, uitspugen, springen en kopiëren zijn er enkele.

Maak een doel om te voorkomen dat de Waddle Dees worden gedood.

Met een groot doel voor ogen begin je aan je reis. Je zult de Waddle Dees moeten redden, die zijn genomen door mysterieuze vijanden die de Beast Pack worden genoemd. Er zijn veel dingen die je in elke fase moet doen, zoals vechten tegen Beast Pack-leden en puzzels oplossen, om het doel te bereiken en de Waddle Dees te redden.

Probeer de nieuwe Drill- en Ranger Copy-mogelijkheden die aan de app zijn toegevoegd.

Het is ook mogelijk om je favoriete kopieervaardigheden uit de serie in 3D te bekijken. Er staan ​​ook nieuwe vaardigheden tot je beschikking. Met Drill kun je in de grond graven en met Ranger kun je opnamen maken van vallende sterren.

Als Kirby en Bandana Waddle, werk je samen in coöp voor twee spelers om elkaar te helpen in het spel. Dee

Je kunt een Joy-Con delen met je vrienden, zodat je samen de nieuwe wereld kunt verkennen.

Kirby and the Forgotten Land wordt op 25 maart 2022 internationaal uitgebracht voor Nintendo Switch.

Ad