Kirby Fighters 2 vs Tetris 99

Kirby Fighters 2 vs Tetris 99

Vecht het uit in Tetris® 99 met een bezoek van de sterkste kleine roze trek aan deze kant van Dream Land in een speciale 19e MAXIMUS CUP met Kirby Fighters ™ 2-thema!

Op het 19e MAXIMUS CUP-evenement voor Tetris 99 van komend weekend kun je een in-game-thema verdienen dat is gebaseerd op de game Kirby Fighters 2. Nu kun je je innerlijke vechtlust leiden naar de Tetris® 99-game op het Nintendo Switch ™ -systeem terwijl je je tegenstanders probeert te raken met een vlaag van Tetrimino-opruimcombinaties in deze MAXIMUS CUP boordevol actie.

19e MAXIMUS CUP!

Het Tetris 99 19e MAXIMUS CUP-evenement loopt vanaf 23.00 uur. PT op 19 januari tot 22.59 uur PT op 11 januari. Om deel te nemen, hoeven Nintendo Switch Online-leden * alleen de online modus Tetris 99 te spelen tijdens de evenementperiode.

Spelers verdienen evenementpunten op basis van hun plaatsing in elke wedstrijd. Zodra spelers in totaal 100 evenementpunten hebben verzameld, wordt een nieuw thema ontgrendeld met achtergrondkunst, muziek en Tetrimino-ontwerpen geïnspireerd op Kirby Fighters 2.

In Kirby Fighters 2 vecht Kirby om de laatste te zijn die in de verraderlijke gevechtstoren staat. Kirby levert een waanzinnige handschoen aan aanvallen voor elk gevecht, met een selectie van 17 van de meest iconische kopieervaardigheden uit de hele Kirby ™ -serie, zoals Sword en Cutter. Kirby Fighters 2 markeert ook het debuut van Kirby’s nieuwe Wrestler-vaardigheid. Een gratis demo van het spel is beschikbaar in de Nintendo eShop.

Nintendo Switch Online-leden kunnen ook genieten van online spelen en de functie Save Data Cloud in een groot aantal compatibele games, samen met toegang tot 95 klassieke NES- en Super NES-games, een smartphone-app die de functies van ondersteunde games verbetert, en de competitieve online vechtgame Super Mario Bros. ™ 35, speelbaar tot en met 31 maart.

Concurreer met andere spelers om als laatste Mario te verschijnen. Houd regelmatig speciale gevechten in de gaten waarin je andere spelers kunt uitdagen in een vaste volgorde van banen en speciale voorwaarden. Stel je Mario-vaardigheden op de proef terwijl Super Mario Bros. op zijn kop wordt gezet voor de ultieme battle royale.