Kirby Mouthful Mode Case via de Japanse My Nintendo

Kirby Mouthful Mode Case via de Japanse My Nintendo

Upgraders naar het Nintendo Switch OLED-model in Japan kunnen nu profiteren van een speciale bonus uit de My Nintendo online shop! Fans die een Nintendo Switch OLED-console van My Nintendo kopen, kunnen nu een pakket aanschaffen met een uniek Kirby Mouthful Mode-hoesje waardoor het lijkt alsof Kirby de doos heeft opgegeten.

Het pakket is gratis, maar het is beperkt tot één per persoon.

Over Kirby en het vergeten land

Ga als de krachtige puffball Kirby op een gloednieuw avontuur. Verken een mysterieus land met verlaten gebouwen uit een vervlogen beschaving – zoals een winkelcentrum?! – in 3D-fasen. Gebruik vijandelijke krachten, zoals de nieuwe Drill en Ranger, om te vechten, je omgeving te verkennen en de ontvoerde Waddle Dees te bevrijden van het angstaanjagende Beast Pack met de raadselachtige Elfilin. Ik hoop dat je klaar bent voor een once-in-a-lifetime ervaring!

Krijg voor geheel nieuwe, krachtige transformaties een mondvol dingen uit de echte wereld.

Heeft u honger? Mondvolle modus stelt Kirby in staat om dingen uit de echte wereld op te nemen en te morphen! Waarom één drankje uit een automaat halen als je alles kunt opdrinken? Gebruik dan je boxy lichaam, vuur blikjes op de slechteriken. Om wat wielen te krijgen en door barrières te rijden, consumeer je een auto. Neem plaats en geniet van alles… letterlijk.

In coöp-gaming werk je samen met Bandana Waddle Dee, een puntige metgezel.

Geef een Joy-ConTM-controller aan een vriend en laat ze spelen als de speerzwaaiende Bandana Waddle Dee terwijl je deze levendige omgeving verkent en vecht. Bandana Waddle Dee kan draaien en steken met zijn robuuste speer, terwijl Kirby kan drijven en vijanden kan inademen. Red de Waddle Dees door vrienden te maken in dit verloren land!

Als je snijdt, port, bevriest en hamert met Kirby’s kopieervaardigheden, kun je over barrières zweven en door vijanden vechten op je pad naar het doel van elke fase. In dynamische baasgevechten waarbij je door de arena blijft dansen, wordt de stoere trek echt op de proef gesteld. Kies tussen twee moeilijkheidsgraden voor een licht, luchtig avontuur of een veeleisender avontuur.

Verschillende vriendelijke Waddle Dees zullen in gevaar zijn op elk themaniveau dat je passeert! Red ze om de ooit verlaten Waddle Dee Town, de thuisbasis van je avontuur, te helpen zich te ontwikkelen. Je kunt winkels, scoreborden* en de mogelijkheid om dubbele krachten te ontwikkelen om ze sterker te maken, ontgrendelen door Waddle Dees te redden. Je kunt ook enkele van de favoriete spellen van de lokale bevolking spelen. Presenteer codes bij Waddle Dee-liveries voor essentiële in-game goodies of gebruik compatibele amiiboTM-accessoires**. Vind schattige verzamelobjecten om toe te voegen aan de charme van Kirby’s huis in de Gotcha Machine Alley of tijdens je avontuur.

Kirby And The Forgotten Land wordt op 25 maart 2022 uitgebracht op Switch.

Ad