Kirby’s Dream Buffet – Bonusnummers via Save Data van Kirby-games

Kirby’s Dream Buffet – Bonusnummers via Save Data van Kirby-games

Sinds Kirby’s Dream Buffet uitkwam, hebben spelers ontdekt dat ze speciale bonussen kunnen krijgen door andere Kirby-games voor de Nintendo Switch te bezitten.

Met Kirby’s Dream Buffet kunnen spelers die gegevens van een van de Switch Kirby-games hebben opgeslagen, bonusnummers ontgrendelen die kunnen worden gespeeld terwijl ze door de races rollen. Kirby and the Forgotten Land, Kirby Fighters 2, Super Kirby Clash en Kirby Star Allies ontgrendelen elk drie bonusnummers.

Om de release van Dream Buffet te vieren, heeft Nintendo of America ook een cadeaucode voor Kirby and the Forgotten Land uitgebracht. Deze code geeft spelers 300 Star Coins en 4 voedselitems.

Met 300 Star Coins en 4 voedselitems kun je naar Kirby en het Vergeten Land drijven!

Voer deze cadeaucode in het spel om je beloning te ontvangen: DREAMBUFFET

Over Kirby’s Dream Buffet

Je kunt winnen door te stoten, te vechten en te stimuleren.

Kirby’s Dream BuffetTM voor de Nintendo Switch-systeemfamilie is een feest om te delen met familie en vrienden.

Als een rondere Kirby dan normaal, kun je door stadia met voedselthema’s rollen in een smakelijke competitie voor vier spelers. Bij Kirby’s Dream Buffet kan iedereen een stukje taart meenemen. De Nintendo Switch is het enige apparaat dat deze digitale game kan spelen.

Copy Foods geeft je energie.

Rol door een voedseldoos als je er een ziet om een ​​kopieervaardigheid te krijgen. Je krijgt misschien een boost voor Turbo Burning of Hyper Tornado van een Burning Pepper of Tornado Frosting.

Deze leuke power-ups kunnen zelfs het speelveld voor jongere spelers helpen, omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en ze een kans geven om snel te winnen.