Kirby’s Dream Buffet komt deze zomer

Kirby’s Dream Buffet komt deze zomer

Wie wil Kirby met andere mensen spelen? Deze zomer krijgt de Nintendo Switch de game Kirby’s Dream Buffet. Het biedt leuke lokale of online multiplayer-actie via een verscheidenheid aan cursussen met voedselthema die zelfs de meest kieskeurige eters zullen willen eten.

Heb je zin in wat Kirby-plezier voor 4 spelers? Race door smakelijke hindernisbanen, pak de meeste aardbeien en versla de andere spelers door vaardigheden te gebruiken die je al kent.

video
play-rounded-fill

Over Kirby’s Dream Buffet

Kirby’s Dream Buffet komt uit in de Nintendo Switch’s Nintendo eShop, de My Nintendo Store op Nintendo.com en in winkels. In vier rondes van snel multiplayerplezier rollen Kirbys door stadia met voedselthema’s. Spelers racen door deze smakelijke hindernisbanen om aardbeien te verzamelen terwijl Kirby groeit. Ze kunnen andere spelers van het podium slaan en bekende kopieervaardigheden of kopieervoedselvaardigheden gebruiken om de concurrentie te verslaan.

Kirby’s Dream Buffet is gemakkelijk te spelen voor mensen van alle niveaus, maar het biedt ook een gezonde uitdaging voor mensen die het tegen hun vrienden willen opnemen.

Kirby’s Dream Buffet zal pas deze zomer beschikbaar zijn in de Nintendo eShop. #NintendoSwitch