Kirby’s Dream Buffet – Wereldwijde lancering 17 augustus

Kirby’s Dream Buffet – Wereldwijde lancering 17 augustus

Japan had net het Kirby 30-jarig jubileumconcert en het team had een speciale aankondiging te doen. Kirby Dream Buffet, een onlangs aangekondigde multiplayer-game, zal op 17 augustus beschikbaar zijn in de Nintendo Switch eShop voor 1500 yen. Het westen heeft nog geen datum gekregen, maar hopelijk komt het hier op dezelfde dag uit als daar. De game, die eruitziet alsof hij gebaseerd is op het populaire Fall Guys, werd vorige maand door het bedrijf getoond op zijn sociale media-accounts.

video
play-rounded-fill

Over Kirby’s Dream Buffet

Een erg drukke race!

In Kirby’s Dream Buffet voor Nintendo Switch eet je je een weg naar de overwinning terwijl je door levels met voedselthema’s rolt.

Een Grand Prix voor Eten

Deze volledige viergangenwedstrijd is een feest voor de zintuigen. Maximaal vier hongerige Kirby’s moeten racen, minigames spelen en het uitvechten op knapperige, romige cursussen gevuld met chocolade, ijs en andere smakelijke traktaties.

Eerst was er een race om een ​​stapel aardbeien te krijgen! De regels zijn eenvoudig: rol de baan af en eet zoveel mogelijk aardbeien. Hoe meer je eet, hoe groter je wordt en hoe sneller je rolt.

Houd Kirby’s vaart erin door smakelijke vijanden te ontwijken of ze voorbij te vliegen met smakelijke Copy Food-vaardigheden.

Het volgende op het menu is een kleine minigame. Terwijl zoete aardbeien in de arena vallen, kun je springen en andere spelers tegenkomen die ook honger hebben.

Honger naar meer? Win voor de volgende suikerrijke etappe nog een race door je tegenstanders de verkeerde zet te geven.

Dan moet je je klaarmaken voor de Battle Royale! Geef je tegenstanders in deze smakelijke, getimede uitdaging wat ze verdienen. Sla ze van het podium, eet hun aardbeien op en bewaar je eigen voorraad veilig. Maak je geen zorgen, als je eraf valt, kun je gewoon terugdrijven en het opnieuw proberen.

De weegtijd is eindelijk aangebroken. De winnaar is de meest complete en zware Kirby.

Je bent echt wat je eet

Je kunt smakelijke Copy Foods vinden in Food Boxes die verspreid zijn over racebanen en Battle Royale-podia. Met deze smakelijke vaardigheden kan Kirby een steenchocolade worden die vijanden kan verslaan, een brandende peper die snel door obstakels heen kan branden en nog veel meer. Kijk eens:

Een feest voor mensen

Het is altijd beter om met vrienden te eten. Je kunt ze uitnodigen om Kirby’s Dream Buffet persoonlijk of online te spelen.

Je kunt 1 tegen 1 spelen op dezelfde console, je snackvaardigheden testen tegen drie andere mensen in dezelfde kamer met lokale draadloze multiplayer, of een gedeeld wachtwoord gebruiken om online te spelen tegen vrienden die ver weg wonen.</p >

Wilt u met meer mensen concurreren? In online multiplayer kun je tegen mensen van over de hele wereld spelen.

Heerlijke kleding en lekkernijen

Wie wil er nog een beetje meer? Als je veel aardbeien eet, gaat je Gourmet Rank omhoog, waardoor je toegang krijgt tot veel smakelijke extra’s. Ontgrendel nieuwe kleuren voor Kirby en een heleboel leuke kostuums, waarvan sommige eruit zullen zien als mensen die je kent.

Terwijl je speelt, kun je ook koekjes met Kirby-thema krijgen die je kunt gebruiken om je taart te versieren.