Kirby’s Return to Dream Land Deluxe – Launch trailer

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe – Launch trailer

De Nintendo Switch-versie van Kirby’s Return to Dream Land Deluxe is nu uit en om dat te vieren heeft Nintendo een gloednieuwe lanceringsvideo voor de game uitgebracht.

Fans kunnen de nieuwste editie van het populaire Wii-spel bekijken, die visueel is geüpgraded en een aantal nieuwe functies en inhoud bevat.

video
play-rounded-fill

Over Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

Kirby, het dappere trekje, maakt een comeback in een platformavontuur voor vier spelers. Je zult in staat zijn om met een zwaard te slaan, een zweep te hanteren en te zweven met een parasol als je de talenten van je vijanden kopieert en hun kracht gebruikt. Je hebt ook de mogelijkheid om te laserstralen met de gloednieuwe Mecha Copy Ability, die zijn debuut maakt in deze serie. De extra mankracht zal nuttig zijn bij het zoeken naar delen van het ruimtevaartuig van Magolor, die zijn beschadigd tijdens de noodlanding op Planet Popstar. Drijf en vecht met je vrienden op hetzelfde platform, waarbij elke speler de mogelijkheid heeft om een ​​andere Kirby of een van Kirby’s bekende bondgenoten te besturen, zoals King Dedede, Meta Knight en Bandana Waddle Dee.

Neem een ​​pauze van de hoofdqueeste en breng wat tijd door met je vrienden om een ​​aantal zijspellen te spelen.

Neem deel aan activiteiten op basis van terugkerende subgames zoals Samurai Kirby en enkele gloednieuwe zoals Magolor’s Tome Trackers. Je mag maximaal drie andere vrienden meenemen voor een afleiding van het avontuur, waarbij jullie allemaal met hetzelfde systeem strijden en samen het plezier beleven.

De Nintendo Switch-versie van Kirby’s Return to Dream Land Deluxe is nu beschikbaar in alle regio’s over de hele wereld.

Ad