Kirby’s Return to Dream Land Deluxe – Magalor Epilogue bevestigd + demo

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe – Magalor Epilogue bevestigd + demo

Een volledig nieuwe modus die in Kirby’s Return to Dream Land Deluxe te zien zal zijn, werd bevestigd via Nintendo Direct, wat iets bevestigde dat al bijna een week bekend was. In Magalor Epilogue: The Interdimensional Traveler krijgen spelers de kans om de rol van Magolor over te nemen en op avontuur te gaan.

Wanneer Kirby’s Return to Dream Land Deluxe wordt uitgebracht, kunnen spelers een nieuw verhaal ontgrendelen in de Magolor Epilogue: The Interdimensional Traveler-modus nadat ze de Story-modus hebben uitgespeeld.

Bovendien is er een demo met unieke arrangementen uitgebracht in de Nintendo eShop, waarin maximaal vier mensen kunnen strijden in bepaalde levels en minigames.

video
play-rounded-fill

Over Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

Het voorbeeldige Puffball’s Wii-spel maakt een comeback, en deze keer is het groter en beter dan voorheen.

Kirby, het dappere trekje, maakt een comeback in een platformavontuur voor vier spelers*. Je zult in staat zijn om met een zwaard te slaan, een zweep te hanteren en te zweven met een parasol als je de talenten van je vijanden kopieert en hun kracht gebruikt. Je hebt ook de mogelijkheid om te laserstralen met de gloednieuwe Mecha Copy Ability, die zijn debuut maakt in deze serie. De extra mankracht zal van pas komen bij het zoeken naar ontbrekende onderdelen voor het ruimtevaartuig van Magolor, dat nu is vergaan op Planet Popstar. Drijf en vecht met je vrienden op hetzelfde platform, waarbij elke speler de mogelijkheid heeft om een ​​andere Kirby of een van Kirby’s bekende bondgenoten te besturen, zoals King Dedede, Meta Knight en Bandana Waddle Dee.

Vind je favoriete Copy Ability – Naast Sword, Whip en andere bekende Copy Abilities doet de gloednieuwe Mecha Copy Ability zijn intrede in dit spel! Kenmerken: Vind je favoriete kopieervaardigheid Transformeer in een robot en zweef door de lucht terwijl je van een afstand aanvalt met je kanon of van dichtbij met je sterke vuisten. Je kunt ook lichtgevende vijanden consumeren om toegang te krijgen tot unieke supervaardigheden. Dit zijn verbeterde versies van kopieervaardigheden die veel krachtiger zijn en de weegschaal echt in jouw voordeel kunnen doen doorslaan.

Verken samen de wereld – Lokaal spelen op dezelfde console met maximaal vier spelers tegelijk vereist het gebruik van gedeelde Joy-Con-controllers. Je kunt ervoor kiezen om te spelen als populaire personages zoals Kirby, Meta Knight, King Dedede en Bandana Waddle Dee, of je kunt iedereen laten spelen als Kirby, waarbij elke persoon zijn favoriete kopieervaardigheden gebruikt!

Talloze leuke side-games om uit te kiezen Neem een ​​pauze van de hoofdverhaallijn en neem het op tegen maximaal drie andere spelers in een verscheidenheid aan side-games! Naast de herintroductie van subgames zoals Ninja Dojo en Samurai Kirby, heb je ook de mogelijkheid om de gloednieuwe Magolor’s Tome Trackers te spelen.

Er wordt verwacht dat Kirby’s Return to Dream Land Deluxe op 24 februari, dus aan het eind van deze maand, te koop zal zijn.