Kirby’s Return to Dream Land Deluxe – Samurai Kirby 100 mode

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe – Samurai Kirby 100 mode

Nintendo gaf gamers een eerste blik op Samurai Kirby 100, een van de nieuwe functies die beschikbaar zullen zijn in Kirby’s Return to Dream Land Deluxe, waar het bedrijf nog steeds naar uitkijkt voordat de game wordt uitgebracht.

Dit is een andere kijk op de Samurai Kirby-minigame en als extraatje kun je het opnemen tegen 99 andere mensen van over de hele wereld.

Over Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

Kirby, het dappere trekje, maakt een comeback in een platformavontuur voor vier spelers. Je zult in staat zijn om met een zwaard te slaan, een zweep te hanteren en te zweven met een parasol als je de talenten van je vijanden kopieert en hun kracht gebruikt. Je hebt ook de mogelijkheid om te laserstralen met de gloednieuwe Mecha Copy Ability, die zijn debuut maakt in deze serie. De extra mankracht zal nuttig zijn bij het zoeken naar delen van het ruimtevaartuig van Magolor, die zijn beschadigd tijdens de noodlanding op Planet Popstar. Drijf en vecht met je vrienden op hetzelfde platform, waarbij elke speler de mogelijkheid heeft om een ​​andere Kirby of een van Kirby’s bekende bondgenoten te besturen, zoals King Dedede, Meta Knight en Bandana Waddle Dee.

Neem een ​​pauze van de hoofdqueeste en breng wat tijd door met je vrienden om een ​​aantal zijspellen te spelen.

Neem deel aan activiteiten op basis van terugkerende subgames zoals Samurai Kirby en enkele gloednieuwe zoals Magolor’s Tome Trackers. Je mag maximaal drie andere vrienden meenemen voor een afleiding van het avontuur, waarbij jullie allemaal met hetzelfde systeem strijden en samen het plezier beleven.

De releasedatum voor Kirby’s Return to Dream Land Deluxe is 24 februari.

Ad