Kirby’s Return to Dream Land Deluxe – Welcome to Merry Magoland

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe – Welcome to Merry Magoland

De releasedatum voor Kirby’s Return to Dream Land Deluxe voor Nintendo Switch komt steeds dichterbij en Nintendo heeft een gloednieuwe video uitgebracht voor de sympathieke platformgame.

De trailer heet ‘Welcome to Merry Magoland’ en is te zien op het officiële YouTube-kanaal van Nintendo. Merry Magoland is een nieuwe attractie die plaats biedt aan maximaal vier personen en een breed scala aan minigames heeft, die elk een unieke prijs toekennen. Bovendien kan de Merry Magoland-attractie online worden gespeeld tegen 100 spelerstatistieken die van over de hele wereld zijn verzameld in Samurai Kirby.

video
play-rounded-fill

Welkom in Merry Magoland

Neem deel aan subgames om beloningen te verdienen binnen het hoofdspel – Ga op weg naar Merry Magoland vanaf Planet Popstar met onze handige shuttleservice! Doe mee aan een levendig assortiment minigames, verzamel postzegels voor je postzegelverzameling en ontvang daarbij in-game goodies. Jij en maximaal drie andere mensen kunnen meedoen aan het plezier met dezelfde console. Je kunt het opnemen tegen spelersrecords van over de hele wereld in Samurai Kirby 100 als je online gaat en enkele fascinerende feiten van over de hele wereld bekijkt.

Masker omhoog in de souvenirwinkel – Praat met Waddle Dee in de souvenirwinkel om elk speelbaar personage te voorzien van verschillende vermakelijke maskers die zijn gebaseerd op de Kirby-serie.

Op 24 februari 2023 wordt Kirby’s Return to Dream Land Deluxe uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Ad