Kirby’s Return To Dreamland Deluxe aangekondigd voor 2023

Kirby’s Return To Dreamland Deluxe aangekondigd voor 2023

Nintendo heeft gezegd dat ze hebben gewerkt aan een remake van de klassieke Kirby’s Return to Dreamland Deluxe voor de Nintendo Switch. Het zal multiplayer-modi, volledig nieuwe graphics en veel platformactie hebben.

video
play-rounded-fill

Over Kirby’s Return To Dreamland Deluxe

Kirby is terug voor een platformgame met vier spelers. Je kunt de kracht van de vaardigheden van je vijanden gebruiken om aan te vallen met een zwaard, een zweep te gebruiken of te drijven met een parasol. Met de nieuwe Mecha Copy Ability, een primeur in de serie, kun je ook laserstralen gebruiken. De extra spier zal helpen bij het vinden van stukken van Magolor’s schip, dat op Planet Popstar is neergestort en nu in stukken is. Drijf en vecht met vrienden op hetzelfde systeem. Elke speler kan een andere Kirby of een van Kirby’s beroemde vrienden besturen, zoals King Dedede, Meta Knight en Bandana Waddle Dee.

Neem een ​​pauze van de hoofdmissie en speel minigames met je vrienden.

Speel attracties zoals Samurai Kirby en Magolor’s Tome Trackers die zijn gebouwd rond terugkerende en nieuwe subgames. Je kunt een pauze nemen van het avontuur met maximaal 3 andere vrienden en strijden op hetzelfde systeem terwijl je samen plezier hebt.

Nintendo zei ook dat Kirby Returns to Dreamland Deluxe op 24 februari uitkomt en dat pre-orders vandaag kunnen beginnen in de Nintendo Switch eShop.