Kirby’s Return To Dreamland Deluxe – Merry Magoland Sub-games

Kirby’s Return To Dreamland Deluxe – Merry Magoland Sub-games

Kirby’s Return to Dreamland Deluxe zal een aantal unieke toevoegingen bevatten en Nintendo heeft wat meer informatie over een van deze toevoegingen verstrekt.

De nieuwste toevoeging is Merry Magoland, een themapark dat wordt beheerd door Magolor, de navigator van het spel. Spelers hebben toegang tot een brede selectie minigames, tien in totaal, waarvan er twee zijn overgenomen van de eerste release van de game op de Wii en waarvan acht volledig nieuw zijn voor deze versie van de game. Daarnaast is de subgame Samurai Kirby geüpdatet met een unieke versie die bekend staat als Samurai Kirby 100. Deze versie geeft spelers de mogelijkheid om te strijden tegen de speelrecords van de 99 meest recente spelers.

Vrolijke Magoland-subgames

Misschien zie je een video gespiegeld door Perfectly Nintendo die laat zien hoe de subgames in actie worden gespeeld;

 • Magolor’s Tome Trackers [new!]
 • Gangan Blasters [new!]*
 • Samurai Kirby
 • Checkboard Chess [new!]
 • Bomb Rally [new!]*
 • Shuriken Dojo [new!]*
 • Quickshot Kirby [new]*
 • Smash Ride [new!]
 • Gigaton Punch [new!]*
 • Egg Catcher [new!]

video
play-rounded-fill

Over Kirby’s Return To Dreamland Deluxe

U staat op het punt een ervaring van de hoogste soort te beleven!

De uitdagende puff Kirby keert triomfantelijk terug in deze actievolle platformgame voor één tot vier spelers* die zich afspeelt op Planet Popstar. Help Magolor bij de reconstructie van zijn schip door gebruik te maken van de onlangs geïntroduceerde Mecha- en Sand Copy-vaardigheden.

Zweef rond en vecht met je vrienden op hetzelfde platform als Kirby, die jij bestuurt. Elke extra speler heeft de mogelijkheid om een ​​unieke versie van Kirby of een van zijn bekende bondgenoten, zoals King Dedede, Meta Knight of Bandana Waddle Dee, te besturen.

Speel alleen of met vrienden terwijl je door Dream Land trekt

Samenwerken om een ​​ramp te voorkomen.

Je kunt ervoor kiezen om alleen op reis te gaan als Kirby, of je kunt andere spelers uitnodigen om deel te nemen aan het spel door te spelen als personages als King Dedede, Meta Knight of Bandana Waddle Dee. In coöp voor 4 spelers op hetzelfde systeem kunnen jij en maximaal drie andere vrienden samenwerken om ontbrekende scheepsonderdelen te zoeken en de missie te voltooien.

Krachten samen voor effectievere teamaanvallen.

Meeliften stelt je in staat je vaardigheden te combineren met die van andere spelers. Om een ​​zeer krachtige teamaanval uit te voeren, houd je de L- of R-knop ingedrukt terwijl je deze tegelijkertijd loslaat. Het aantal spelers en de speler wiens kaart nu onderaan de stapel ligt, hebben beide invloed op de effecten.

Gebruik je kopieervaardigheden, reis de wereld rond en versla gevaarlijke vijanden.

Maak kennis met de geheel nieuwe kopieermogelijkheden

De nieuwe Mecha- en Sand-krachten worden voor het eerst geïntroduceerd in de Kirby-serie. Er zijn meer dan twintig kopieervaardigheden die weer verschijnen, waaronder Festival.

Ontdek verschillende combinaties

Elke kopieervaardigheid wordt geleverd met verschillende bewegingen. Door het pauzemenu te openen, kunt u de bewegingen zien die verband houden met uw actieve vaardigheid.

Veel plezier met het testen van je Super Abilities!

Als je lichtgevende vijanden inademt, krijg je toegang tot een krachtigere vaardigheid die vijanden de lucht in lanceert en de deur naar de volgende sectie opent.

Doe mee aan minigames om prijzen te winnen in het hoofdspel.

Ga vanaf Planet Popstar naar Merry Magoland met onze handige shuttleservice! Doe mee aan een levendig assortiment minigames, verzamel postzegels voor je postzegelverzameling en ontvang daarbij in-game goodies. Het plezier kan worden gedeeld met maximaal drie andere mensen die dezelfde machine gebruiken.

In het spel Samurai Kirby 100 kun je online gaan om interessante feiten over de wereld te bekijken of het opnemen tegen spelersrecords van over de hele wereld.

Zet een mondkapje op bij de souvenirwinkel

Praat met Waddle Dee in de Souvenirwinkel als je elk speelbaar personage wilt uitrusten met een kleurrijk masker dat is beïnvloed door de Kirby-serie.

De releasedatum van Kirby’s Return to Dreamland Deluxe voor de Nintendo Switch is vastgesteld op 24 februari 2023.