Kirby’s Return to Dreamland Deluxe – Overzichtstrailer van 6 minuten

Kirby’s Return to Dreamland Deluxe – Overzichtstrailer van 6 minuten

De volgende grote release van Nintendo is een remaster van de Wii-titel Kirby’s Return to Dream Land. Deze remaster bevat geheel nieuwe spelmodi, betere graphics en nieuwe kopieermogelijkheden. Een nieuwe overzichtsvideo voor Kirby’s Return to Dreamland Deluxe, die zes minuten duurt, is uitgebracht door het in Kyoto gevestigde bedrijf terwijl de marketingcampagne voor de volgende 2D-platformgame in volle gang komt nu de releasedatum van de game nadert.

video
play-rounded-fill

Over Kirby’s Return to Dreamland Deluxe

Het voorbeeldige Puffball’s Wii-spel maakt een comeback, en deze keer is het groter en beter dan voorheen.

Kirby, het dappere trekje, maakt een comeback in een platformavontuur voor vier spelers*. Je zult in staat zijn om met een zwaard te slaan, een zweep te hanteren en te zweven met een parasol als je de talenten van je vijanden kopieert en hun kracht gebruikt. Je hebt ook de mogelijkheid om te laserstralen met de gloednieuwe Mecha Copy Ability, die zijn debuut maakt in deze serie. De extra mankracht zal van pas komen bij het zoeken naar ontbrekende onderdelen voor het ruimtevaartuig van Magolor, dat nu is vergaan op Planet Popstar. Drijf en vecht met je vrienden op hetzelfde platform, waarbij elke speler de mogelijkheid heeft om een ​​andere Kirby of een van Kirby’s bekende bondgenoten te besturen, zoals King Dedede, Meta Knight en Bandana Waddle Dee.

Vind je favoriete Copy Ability – Naast Sword, Whip en andere bekende Copy Abilities doet de gloednieuwe Mecha Copy Ability zijn intrede in dit spel! Kenmerken: Vind je favoriete kopieervaardigheid Transformeer in een robot en zweef door de lucht terwijl je van een afstand aanvalt met je kanon of van dichtbij met je sterke vuisten. Je kunt ook lichtgevende vijanden consumeren om toegang te krijgen tot unieke supervaardigheden. Dit zijn verbeterde versies van kopieervaardigheden die veel krachtiger zijn en de weegschaal echt in jouw voordeel kunnen doen doorslaan.

Verken samen de wereld – Lokaal spelen op dezelfde console met maximaal vier spelers tegelijk vereist het gebruik van gedeelde Joy-Con-controllers. Je kunt ervoor kiezen om te spelen als populaire personages zoals Kirby, Meta Knight, King Dedede en Bandana Waddle Dee, of je kunt iedereen laten spelen als Kirby, waarbij elke persoon zijn favoriete kopieerkrachten gebruikt!

Verschillende leuke zijspellen om uit te kiezen Neem een ​​pauze van de hoofdverhaallijn en neem het op tegen maximaal drie andere spelers in een verscheidenheid aan zijspellen! Naast de herintroductie van subgames zoals Ninja Dojo en Samurai Kirby, heb je ook de mogelijkheid om de gloednieuwe Magolor’s Tome Trackers te spelen.