Kitaria Fables – Eerste 35 minuten

Kitaria Fables – Eerste 35 minuten

Twijfel je of je in de kattige reis van Kitaria Fables op Nintendo Switch moet duiken? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 35 minuten bekijken.

Kitaria Fables ziet spelers als in de schoenen van een kattige krijger – terwijl ze vechten tegen een opkomende duisternis, kerkers plunderen voor grondstoffen, een boerderij verzorgen en samenwerken met hun dorpsburen om nieuwe uitrusting te maken!

video
play-rounded-fill

Over Kitaria Fabels

Kitaria Fables is een heerlijk schattige actie-avonturen-RPG met landbouw en knutselen! Gewapend met een zwaard, boog en spreukenboek, vecht terug tegen een opkomende duisternis die de wereld bedreigt. Ontdek verschillende regio’s op zoek naar relikwieën en hulpbronnen, verzorg je boerderij om je eigen proviand te verbouwen en ga solo of met een vriend op missies in de lokale coöpmodus!

Een heerlijk schattige actie-avonturen-RPG met landbouw en knutselen – Gewapend met zwaard, boog en spreukenboek, vecht tegen een opkomende duisternis die de wereld bedreigt. Plunder kerkers op zoek naar relikwieën en hulpbronnen, verzorg je boerderij om je eigen proviand te verbouwen en werk samen met je dorpsburen om nieuwe uitrusting te maken.

Welkom in de wereld van Kitaria – een vredig land waar de natuur in harmonie leeft – tot nu toe. Terwijl de dieren in het wild rond Paw Village steeds agressiever worden, heeft The Empire je opgeroepen om zijn burgers te onderzoeken en te verdedigen.

Real-time gevechten – Gebruik slagwapens, bogen en smeed nieuwe spreuken. Stel je uitrusting in op een manier die past bij je favoriete gevechtsstijl en maak magie, wapens en bepantsering die passen bij je speelstijl.

Leer een oude magie – Wanneer een eeuwenoud spreukenboek in je bezit komt, gebruik het dan om een ​​soort magie te leren die lang geleden door The Empire is verboden – en geef je een voorsprong in de strijd!

Verzamelen, knutselen en boeren! – Kitaria zit vol met middelen die je in je voordeel kunt gebruiken! Versla monsters voor ingrediënten, plant zaden en zorg voor je gewassen voor proviand, en verzamel materialen en ertsen om krachtigere wapens, bepantsering en accessoires te maken.

Maak je huis in Paw Village – Kitaria zit vol met vriendelijke (en niet zo vriendelijke!) burgers. Maak uzelf bekend bij uw buren en voldoe aan hun verzoeken. Hoe meer je een band opbouwt met je nieuwe vrienden, hoe meer beloningen je ontvangt naarmate je relaties groeien!

Lokale coöpmodus – Ga solo of met een vriend op missies! Verdubbel je vuurkracht en gebruik de vrijheid van het flexibele vechtsysteem van Kitaria Fables om elkaars sterke punten aan te vullen.

Kitaria Fables komt op 2 september 2021 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 19,99.