Kloa: Child of the Forest – Onthul de geheimen van de Ikari-vloek

Kloa: Child of the Forest – Onthul de geheimen van de Ikari-vloek

Samenvatting

Kloa: Child of the Forest is een binnenkort te verschijnen actie-avonturenspel dat draait om de Ikari-vloek, die verantwoordelijk is voor de vernietiging van het bos. De game bevat handgemaakte pixelart en een unieke combinatie van gevechten en puzzels. Als Kloa, de hoofdrolspeler, moeten spelers haar begeleiden en haar helpen de vloek van het land te zuiveren. In deze game verkennen spelers verschillende biomen, onthullen ze de geheimen van het bos en ontdekken ze meer dan ze ooit hadden kunnen bedenken.

De game is nog in ontwikkeling en er is momenteel geen releasedatum bekend. Het is echter voorlopig gericht op een lancering in het vierde kwartaal van 2023. Kloa: Child of the Forest heeft met succes € 83.511 opgehaald tijdens een Kickstarter-campagne, wat meer dan het dubbele was van het financieringsdoel, wat het potentieel van de game aangeeft.


Over Kloa: Child of the Forest

Kloa: Child of the Forest is een spel ontwikkeld door Crytivo en Wildpad Games en biedt een actie-avontuurervaring die handgemaakte pixelkunst, gevechten en puzzels combineert. Het spel draait om de Ikari-vloek, die verantwoordelijk is voor de vernietiging van het bos, het corrumperen van dieren en het veranderen van hen in hersenloze monsters.

video
play-rounded-fill

Overzicht van Kloa: Kind van het bos

Het uitgangspunt van het spel draait om Kloa, een mensenkind en de enige hoop om het bos en zijn bewoners in hun natuurlijke staat te herstellen. Spelers moeten Kloa’s stappen leiden en haar helpen de vloek van het land te zuiveren. De game bevat handgemaakte pixelart en biedt een unieke visuele ervaring. Spelers verkennen verschillende biomen, elk met hun unieke flora en fauna, en ontdekken de geheimen van het bos.

Het vechtsysteem combineert melee-combo’s en aanvallen, waardoor spelers projectielen kunnen bewaken en afbuigen, een onstuimige vaardigheid om vijandelijke treffers te ontwijken en de optie om vijanden te doorboren met Kloa’s speciale “soul bow”. Spelers kunnen ook items kopen en vaardigheden upgraden met Tanuki Leaves, waardoor de game-ervaring veelzijdiger wordt.

Het gevechtssysteem

Het vechtsysteem van Kloa: Child of the Forest is uniek en biedt verschillende mogelijkheden om de Ikari-vloek te bestrijden. Spelers kunnen verschillende combo’s en aanvallen gebruiken, waardoor elk gevecht dynamischer en spannender wordt. Bovendien kunnen spelers projectielen bewaken en afweren, wat een strategische laag aan het spel toevoegt.

De onstuimige vaardigheid van het spel stelt spelers in staat om vijandelijke aanvallen te ontwijken, terwijl de zielboog vijanden van een afstand kan doorboren. Door Tanuki-bladeren te gebruiken, kunnen spelers items kopen en vaardigheden verbeteren, waardoor hun gevechtsefficiëntie toeneemt.

Kloa’s unieke vaardigheden

Kloa heeft unieke vaardigheden, waaronder de zielenboog, die vijanden van een afstand kan doorboren, wat een strategisch voordeel biedt in gevechten. Bovendien kan het gebruik van items en upgrades met Tanuki-bladeren haar gevechtsvaardigheden verbeteren, waardoor ze krachtiger wordt tegen de Ikari-vloek.

De verhaallijn en geheimen van het bos

De verhaallijn in Kloa: Child of the Forest draait om Kloa’s zoektocht om het bos en zijn bewoners te redden van de Ikari-vloek. Naarmate spelers vorderen in het spel, onthullen ze de geheimen van het bos, wat diepte en mysterie toevoegt aan de spelervaring.

De unieke handgemaakte pixelart-beelden van de game zorgen voor een boeiende sfeer die de algehele game-ervaring verbetert.

Het succes van de Kickstarter-campagne getuigt van de opwinding en verwachting voor Kloa: Child of the Forest. De unieke mix van gevechten en puzzels in de game, in combinatie met de intrigerende verhaallijn, belooft een onvergetelijke game-ervaring te bieden.

Releasedatum en verwachting

Kloa: Child of the Forest is nog in ontwikkeling en een releasedatum is nog niet officieel aangekondigd. De game is echter voorlopig gericht op een lancering in het vierde kwartaal van 2023. De verwachting voor de game is hoog, gezien de succesvolle Kickstarter-campagne en de unieke mix van functies die het biedt.

Spelers wachten met spanning op de release van de game, in de hoop het ingewikkelde vechtsysteem te ervaren en de geheimen van het bos te ontdekken.

Conclusie

Kloa: Child of the Forest is een opkomende actie-avonturengame die een unieke en opwindende game-ervaring belooft. De verhaallijn van de game draait om de Ikari-vloek, die verantwoordelijk is voor het vernietigen van het bos en het corrumperen van dieren tot hersenloze monsters. Het vechtsysteem biedt dynamische en ingewikkelde gameplay, met verschillende combo’s en aanvallen om de vloek te bestrijden. Spelers kunnen de zielenboog ook gebruiken om vijanden op afstand te doorboren en items te kopen en vaardigheden te verbeteren met Tanuki-bladeren.

Het succes van de game op Kickstarter wijst op hoge verwachting voor de release, die voorlopig gepland staat voor Q4 2023. Naarmate spelers vorderen in de game, zullen ze de geheimen van het bos onthullen, wat diepte en mysterie toevoegt aan de algehele ervaring. De unieke handgemaakte pixelart-beelden van de game zorgen voor een boeiende sfeer die de algehele game-ervaring verbetert.

Samenvattend belooft Kloa: Child of the Forest een onvergetelijke game-ervaring te bieden, met een unieke mix van gevechten, puzzels en verhaallijnen. Spelers kijken reikhalzend uit naar de release van de game, in de hoop zichzelf onder te dompelen in de intrigerende wereld van de Ikari-vloek en Kloa te helpen het bos in zijn oude glorie te herstellen.

Veelgestelde vragen
  • 1. Wat is Kloa: Kind van het bos?
    • Kloa: Child of the Forest is een opkomende actie-avonturengame ontwikkeld door Crytivo en Wildpad Games. Het spel draait om de Ikari-vloek, die verantwoordelijk is voor het vernietigen van het bos en het corrumperen van dieren tot hersenloze monsters.
  • 2. Hoe ziet het vechtsysteem van de game eruit?
    • Het vechtsysteem van Kloa: Child of the Forest is uniek en dynamisch en biedt verschillende combo’s en aanvallen om de Ikari-vloek te bestrijden. Spelers kunnen projectielen bewaken en afweren, rennen om vijandelijke treffers te vermijden en de zielboog gebruiken om vijanden van een afstand te doorboren. Spelers kunnen ook items kopen en vaardigheden upgraden met Tanuki Leaves om hun gevechtsefficiëntie te vergroten.
  • 3. Wanneer komt Kloa: Child of the Forest uit?
    • De game is nog in ontwikkeling en een releasedatum is nog niet officieel aangekondigd. Het is echter voorlopig gericht op een lancering in het vierde kwartaal van 2023.
  • 4. Wat is het succes van de Kickstarter-campagne?
    • De Kickstarter-campagne voor Kloa: Child of the Forest was zeer succesvol en bracht € 83.511 op, meer dan het dubbele van het financieringsdoel. Het succes van de campagne geeft het potentieel en de opwinding van de fans aan.
  • 5. Wat is de verhaallijn van het spel?
    • Kloa: Child of the Forest draait om Kloa’s zoektocht om het bos en zijn bewoners te redden van de Ikari-vloek. Naarmate spelers vorderen in het spel, onthullen ze de geheimen van het bos, wat diepte en mysterie toevoegt aan de spelervaring.