Klonoa Phantasy Reverie Series – 20 minuten

Klonoa Phantasy Reverie Series – 20 minuten

Volgende maand strijdt de geweldig vermakelijke Klonoa Phantasy Reverie-serie om je aandacht, met de volledig geremasterde Klonoa: Door to Phantomile en Klonoa 2: Lunatea’s Veil, die oorspronkelijk werden gepubliceerd op de PlayStation One- en PlayStation 2-platforms. Bandai Namco lijkt hier aardig werk mee te hebben gedaan, maar we zullen de recensies moeten afwachten om het zeker te weten. Geniet voorlopig van twintig minuten gameplay van Summer Game Fest.

video
play-rounded-fill

Over Klonoa Phantasy Reverie Series

Namco produceerde het eerste deel in de “Klonoa” 3D side-scrolling actiegameserie in 1997.

De game volgt de held, Klonoa, terwijl hij op avontuur gaat om de planeet te redden in een uniek universum vol met verschillende interessante personages.

We zijn verheugd de release aan te kondigen van de “Klonoa Phantasy Reverie Series”, een geremasterd product dat “Klonoa: Door to Phantomile” en “Klonoa 2: Lunatea’s Veil” combineert om de 25e verjaardag van de originele titel in de serie te herdenken !

De game-omgeving en gameplay-mechanica zijn niet veranderd, maar de visuals zijn verbeterd. Om de spellen toegankelijker te maken voor nieuwe spelers, zijn er instelbare moeilijkheidsgraden opgenomen.

Als je deze bijgewerkte en verbeterde “Klonoa” speelt, ga je op een nostalgische reis door het geheugen.

Ad