Klonoa Phantasy Reverie Series – Launch trailer

Klonoa Phantasy Reverie Series – Launch trailer

Bandai Namco heeft reden om zich te verheugen, omdat hun langverwachte Klonoa-compilatie Klonoa Phantasy Reverie Series is uitgebracht op Nintendo Switch en andere platforms.

De collectie omvat Klonoa: Door to Phantomile voor de PlayStation One en Klonoa 2: Lunatea’s Veil voor de PlayStation 2, en de remakes zijn gemaakt om het 25-jarig jubileum van de franchise te vieren. Bandai Namco heeft al gezegd dat ze de verkoop van de compilatie nauwlettend in de gaten zouden houden om te zien of ze nog meer titels uit de serie zouden uitbrengen, inclusief nieuwe.

video
play-rounded-fill

Klonoa is terug!

Klonoa is een 3D side-scrolling actiegameserie die in 1997 debuteerde met de eerste titel die door Namco werd gepubliceerd.

De game volgt de held, Klonoa, terwijl hij op avontuur gaat om de planeet te redden in een uniek universum vol met verschillende interessante personages.

We zijn verheugd de release aan te kondigen van de Klonoa Phantasy Reverie Series, een geremasterd product dat Klonoa: Door to Phantomile en Klonoa 2: Lunatea’s Veil combineert, ter herdenking van het 25-jarig jubileum van de originele titel in de serie!

De omgeving en gameplay-mechanica van de game zijn niet gewijzigd, maar de beelden zijn verbeterd. Om de spellen toegankelijker te maken voor nieuwe spelers, zijn er instelbare moeilijkheidsgraden opgenomen.

Als je deze bijgewerkte en verbeterde Klonoa speelt, ga je op een nostalgische reis door het geheugen.

  • Hoofdspel: Klonoa-kostuumset: Moo-kostuumset
  • Moo-kostuumset: Klonoa-kostuumset

Met deze outfit kan de speler zich verkleden als de antagonist, Moo.

Ad