Klonoa Phantasy Reverie Series – Opening scene

Klonoa Phantasy Reverie Series – Opening scene

Bandai Namco heeft de eerste trailer uitgebracht voor zijn langverwachte platformcollectie Klonoa Phantasy Reverie Series, die deze zomer op verschillende platforms verkrijgbaar zal zijn.

Klonoa: Door to Phantomile en Klonoa 2: Lunatea’s Veil zijn de twee geremasterde games in de Klonoa Phantasy Reverie Series-collectie. De PlayStation- en Xbox-versies van de collectie werken met 60 frames per seconde en het technische document beweert dat de Nintendo Switch-versie ook met 60 frames per seconde werkt.

video
play-rounded-fill

Over Klonoa Phantasy Reverie Series

Klonoa is terug!

Klonoa Phantasy Reverie Series remasters “Klonoa: Door to Phantomile” en “Klonoa 2: Lunatea’s Veil” voor nieuwe en oude fans. Bereid je voor om op expeditie te gaan om de planeet te redden!

Klonoa is een zijwaarts scrollend platformspel dat in 1997 door Namco is uitgebracht. Met een kleurrijke selectie van personages en een heldere spelomgeving is het aan jou, Klonoa, om aan een missie te beginnen om Phantomile te redden.

Klonoa: Door to Phantomile en Klonoa 2: Lunatea’s Veil worden geremasterd voor het 25-jarig jubileum van de franchise in een twee-in-één collectie genaamd KLONOA Phantasy Reverie Series, die zal worden uitgebracht op de Nintendo SwitchTM, PlayStation®5, PlayStation ®4, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam.

Klonoa’s beroemde setting en originele gameplay zijn zorgvuldig behouden, terwijl de esthetiek elegant opnieuw is ontworpen.

De remaster heeft ook een configureerbare moeilijkheidsgraad, waardoor beginners in de serie meteen in actie kunnen komen, terwijl fans die al lang bekend zijn gemakkelijk vertrouwd kunnen raken.

Kenmerken

  • Er zijn twee spellen in één.
    • In deze collectie kun je ‘Klonoa: Door to Phantomile’ en ‘Klonoa 2: Lunatea’s Veil’ spelen.
  • Voor de gelegenheid geremasterd
    • Ontdek of herontdek het universum van Klonoa met 60 FPS en een resolutie tot 4K.
  • Klassieke gameplay
    • Rennen en springen terwijl je je tegenstanders grijpt en gooit met je windring.
  • Verbeterde toegankelijkheid
    • Pas de moeilijkheidsgraden aan om je talenten op de proef te stellen en rekruteer een teamgenoot in coöp voor twee spelers als je hulp nodig hebt.