KnightOut – Eerste 20 minuten

KnightOut – Eerste 20 minuten

KnightOut, een lokale party-brawler, heeft nu 20 minuten aan gameplay getoond door Handheld Players. Na te zijn aangekondigd in 2017, werd KnightOut uiteindelijk gelanceerd op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over KnightOut

Elk spel begint met het bouwen van een fort aan beide zijden met geweren. Dan gaat alles naar de klote! Kanonskogels vliegen, stenen barrières vallen en je ridder hakt zijn zwaard over de grond. Je wint de ronde als je de basis van je tegenstander vernietigt en K.O. de koning of koningin binnen. Om de wedstrijd te winnen heb je drie K.O.’s nodig. Je mag je fort na elk spel bouwen.

Verhaal: doorloop talloze stadia, versla vijanden en breid je wapens uit. Deze spelmodus kan alleen of coöperatief worden gespeeld. Je begint je reis in Braal Kingdom en gaat door de koninkrijken terwijl je na elk level cupcakes verzamelt om nieuwe rijken te ontgrendelen. Het heeft een lief plot en prachtige filmische sequenties.

Arcade: verdedig je kasteel tegen golven van vijanden, alleen of met je beste vrienden in coöpmodus. Op onze schitterende scoreborden kun je je prestaties vergelijken met die van de rest van de wereld. Terwijl je je tegenstanders verslaat, zullen ze goud laten vallen. Na elke golf van aanvallers mag je goud uitgeven om je fort te versterken.

Kenmerken:

  • Gevecht met 2 tot 4 spelers – Speel tegen of met je vrienden in lokale multiplayer
  • Bouw een enorm kasteel – Gebruik je creativiteit om je eigen kasteel te bouwen
  • Vecht in melee-gevechten – Het is eenvoudig te leren, maar moeilijk te beheersen
  • Vergroot je arsenaal – Kies uit 16 verschillende wapens en verdedigingen.
  • De originele soundtrack van Mike Raznick (Rachet & Clank, Oddworld: Abe’s Oddyess – New “N” Tasty)
  • Een kleurrijk, gestileerd visueel ontwerp – Tal van opzichtige ontgrendelingen

Als u geïnteresseerd bent in KnightOut, is het beschikbaar als eShop-download. Ondersteunde talen zijn Engels, Japans, Portugees, Frans, Koreaans en Chinees (traditioneel).

Ad