Knockout Home Fitness komt deze herfst naar het westen

Knockout Home Fitness komt deze herfst naar het westen

Ontwikkelaar Pocket heeft FiNC HOME FiT aangekondigd en uitgebracht – een fitnessgame voor de Nintendo Switch met verschillende trainers met verschillende persoonlijkheden.

Westerse fans zullen binnenkort ook van de ervaring kunnen genieten!

Uitgevers XSEED Games en Marvelous Europe hebben aangekondigd dat ze FiNC HOME FiT gaan lokaliseren als Knockout Home Fitness in het westen. De titel komt op 28 september 2021 naar Noord-Amerika, terwijl Europa de titel op 8 oktober 2021 krijgt.

video
play-rounded-fill

Over Knockout Home Fitness

Uitgebracht als FiNC HOME Fit in Japan, biedt Knockout Home Fitness een totaalpakket van intense bewegingen om het bovenlichaam te trainen, evenals trappen, knieën en squats om het onderlichaam erbij te betrekken voor een training die het bloed zeker doet pompen in de helft van de tijd vergeleken met het trainen van alleen het bovenlichaam.

Pak een Joy-Con in elke hand en bereid je voor om snel geweldige resultaten te behalen met een trainingsprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor de Nintendo Switch. Geef een knock-out klap aan inactiviteit met korte, intense full body workouts ontworpen door experts om het verbranden van calorieën te maximaliseren met stakingen die niet alleen gebaseerd zijn op boksen, maar ook op andere vechtsporten zoals Muay Thai, karate en kung-fu!

Houd de voortgang bij en streef naar langetermijndoelen met de persoonlijke trainingsmodus, of spring in de zeer efficiënte 3-minuten fitnessmodus om wat stoom af te blazen. Knockout Home Fitness biedt meer dan 25 verschillende muzieknummers en vier personal trainers, elk met hun eigen trainingsstijl en persoonlijkheid.

Belangrijkste kenmerken

  • Echte full-bodyfitness, 60 cursussen – Intense calorieverbrandende oefeningen met bewegingen gebaseerd op boksen en andere vechtsporten zoals karate, kungfu en Muay Thai met tal van cursussen die zijn gemaakt voor alle fitnessniveaus.
  • Dagelijkse trainingen in ongeveer 15 minuten – Spelers kunnen kiezen uit een fitnessmodus van 3 minuten, met selecteerbare trainingen met hoge intensiteit, of een voorgeprogrammeerde persoonlijke trainingsmodus die een gevarieerde selectie aan dagelijkse oefeningsroutines inclusief rekoefeningen die in ongeveer 15 minuten kunnen worden voltooid.
  • Volg de voortgang en blijf gefocust op resultaten – De gestroomlijnde functie ‘Mijn rapport’ biedt statistieken over trainingsfrequentie, lengte, verbrande calorieën en registreert voltooide acties, allemaal op één plek.
  • Vier persoonlijkheidsgestuurde trainers – Vier personal trainers met persoonlijkheden die passen bij de coachingstijl van een speler, variërend van vriendelijk tot streng, leveren aangepaste dagelijkse routines die zijn afgestemd op individuele doelen en houden de zaken fris met elke dag nieuwe activiteiten.