Kogel hel in Overdriven Reloaded – Special Edition

Kogel hel in Overdriven Reloaded – Special Edition

Je wilt natuurlijk 2018 met een knaller afsluiten? Dan is een game waar je te maken krijgt met een ware kogel hel zoals in Overdriven Reloaded – Special Edition een vereiste!

video

Over Overdriven Reloaded – Special Edition

Als je in eerste instantie naar de trailer of screenshots kijkt dan zou je kunnen zeggen dat de game veel weg heeft van Ikaruga. Wat nog steeds een van onze favoriete bullet hel games is.

TOMAGameStudio (ook bekend als The One Man Army Game Studio) presenteert met trots Overdriven Reloaded: Special Edition, de indie shoot’em voor de Nintendo Switch!

Voor meer van TOMAGameStudio bezoek; https://tomagamestudio.com/ 

Naast de Story-modus, waarin de voortgang wordt uitgevoerd door het vinden van verborgen items, en in de Arcade-modus waarin de game in één keer volledig kan worden gespeeld maar met slechts 3 continues, stelt de Manic-modus voor om met een hogere moeilijkheidsgraad te spelen, zonder enige healthbar, maar wel met een groter aantal continues.

Dit alles om ook aan het 1CC (1 continue clear) te bereiken dat wordt begeerd door de fans van het genre.

Line Mode

De lijnmodus biedt spelers de mogelijkheid om een ​​vijanden als hordes te bevechten, in een poging om een ​​lijn te bereiken die progressief omhoog gaat. Als een vijand zich bij de lijn voegt of als de lijn de bovenkant van het scherm bereikt, verliest de speler het spel. Elke gedode vijand zal de rij om een ​​beetje naar beneden te gaan.

Puzzels in een kogel hel?!

Meer dan vijftig puzzelkaarten stellen een Match 3-spel met kogels voor. Als je de kleur van het schip en van de kogels ervan verandert, verandert de kleur van een blok wanneer erop wordt geschoten. Richt 3 blokken verticaal of horizontaal zodat het verdwijnt.

Als een kleur door een speler wordt genomen, kunnen andere spelers niet dezelfde kleur aannemen. Dus in een coöperatief spel moeten spelers gecoördineerd zijn! Het is een erg vermakelijke modus om met vrienden te spelen!

Deze functie is ook aanwezig op sommige plaatsen in de Story / Arcade / Manic-modi.

Special edition kenmerken

Overdrive Reloaded betekent:

 • 7 gamemodi (Boss Rush-modus kan worden ontgrendeld),
 • 10 fasen,
 • 3 ruimteschepen (1 ontgrendelbaar),
 • 1 Great Rock-soundtrack op maat gemaakt voor het spel,
 • 7 uitdagingen,
 • 4 moeilijkheden,
 • 50 buitenaardse artefacten te vinden,
 • Lokale klassementen voor elke spelmodus,
 • 70 “In spelverwezenlijkingen”,
 • en 10 ruimtekoeien om te redden! (Ja, we laten spelers een aantal koeien vinden die verloren zijn gegaan in de ruimte …).
 • Overdriven Reloaded is geschikt voor maximaal 4 spelers in lokale co-op.

Overdriven Reloaded – Special Edition komt op 31 december  beschikbaar in de eShop in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland. In de VS komt de game op 10 Januari 2019 uit.

Ad