Konami – Bomberman aankondiging binnenkort

Konami – Bomberman aankondiging binnenkort

Konami’s videogame-ontwerper Noriaki Okamura kondigde in Famitsu aan dat er plannen zijn om binnenkort een nieuw Bomberman-spel te onthullen.

De plagerij maakte deel uit van de terugkerende jaarlijkse feature over Japanse ontwikkelaars en hun ambities voor het nieuwe jaar. En die werd gepubliceerd op de website van het bedrijf.

There are also plans for a new announcement concerning Bomberman soon! Please look forward to it!

Wat te verwachten voor Bomberman?

Het kan Super Bomberman R Online zijn, een gloednieuwe Bomberman-kerngame, of anders een mobiele game. De meest recente versie, Super Bomberman R Online, werd op 1 september 2020 uitgebracht op Stadia. Dus dat lijkt de meest waarschijnlijke kandidaat.

Maar we hebben geen verdere details, dus we zullen moeten afwachten, maar wat zou je willen zien van de witte bommenwerper?

Over Bomberman

Bomberman is een strategische, op een doolhof gebaseerde videogamefranchise, oorspronkelijk ontwikkeld door Hudson Soft en momenteel eigendom van Konami.

De eerste game in de serie werd op 20 december 1985 in Japan uitgebracht (1987 in de VS) en sindsdien zijn er met onregelmatige tussenpozen nieuwe games uitgebracht. Bomberman is te zien geweest in meer dan 70 verschillende spellen op tal van platforms (inclusief alle Nintendo-platforms), evenals in verschillende anime en manga.