Korte Oninaki Manga door Tokyo RPG Factory

Korte Oninaki Manga door Tokyo RPG Factory

Tokyo RPG Factory, ontwikkelaars van Oninaki, hebben een korte manga met vier panelen gepubliceerd met personages uit de game. De manga is in het Japans, maar je kunt nog steeds genieten van de onderstaande illustraties: short-oninaki-manga-tokyo-rpg-factory-panels

Over Oninaki

De nieuwe Action-RPG, ONINAKI, vertelt het verhaal van een Watcher op een reis om het leven te beschermen, na de dood. ONINAKI biedt spannende gevechten in hack- en slash-stijl, met diepgaande aanpassing van je daemons en wapens. Ervaar unieke actie-gameplay gecombineerd met een diep en bevredigend verhaal.

Reïncarnatie is de basis van onze manier van leven. We vieren de levens die ons zijn gegeven en bieden gebeden op voor de volgende.

Het is verdriet over de dood die de levenden boeit en ervoor zorgt dat de doden afdwalen. Er is inderdaad geen grotere belediging voor reïncarnatie.

Dus veranderen we ons verdriet in vreugde terwijl we de doden wegsturen.

Maar de zielen van degenen die hun tranen tegenhielden in het leven, hebben nog redding nodig in de dood. Een plicht die toebehoort aan de wachters.

Hun taak is om de zwervende zielen te begeleiden die bekend staan als de Verloren, en te dienen als bewakers van de Levende Wereld en de Voorbijgaande.

De Watchers verbreken de banden die de Lost aan deze wereld binden en sturen ze door naar de volgende. Ze navigeren door de emoties van de levenden en de doden. Ze prijzen het leven boven alles.

Dit is het verhaal van een Watcher.

Ad