Kowloon High-School Chronicle – Eerste uur

Kowloon High-School Chronicle – Eerste uur

Klaar voor de eeuwenoude gangen van Kowloon High-School Chronicle op Nintendo Switch? Dankzij Nintendo Hall kun je nu het eerste uur uitchecken.

Kowloon High-School Chronicle is een gelokaliseerde remake van de in 2004 uitgebrachte Kowloon Youma GakuenKi die exclusief was voor Japan – en laat spelers een mysterieuze ruïne onder hun school verkennen!

video
play-rounded-fill

Over Kowloon High-School Chronicle

Masterpiece Dungeon Crawler nu beschikbaar op Nintendo Switch ™! Ontrafel de grote mysteries en schatten die verborgen zijn in de ruïnes onder je school.

Kowloon High-School Chronicle is een hybride RPG, avontuur en first-person simulatiespel, oorspronkelijk uitgebracht in 2004 in Japan. Ervaar deze klassieke titel, die nog nooit eerder in Noord-Amerika werd uitgebracht, nu geremasterd in HD op Nintendo Switch ™!

Treasure Hunters – Avonturiers die op zoek zijn naar begraven schatten die over de hele wereld zijn verspreid.

In Shinjuku, Tokio, verschijnt een jonge man als transferstudent aan de Kamiyoshi Academy. Hoewel hij een normale student lijkt, is hij eigenlijk een schatzoeker. Zijn missie is om een ​​mysterieuze ruïne te ontdekken die diep onder de school verborgen ligt. Begeleid door zijn nieuwe schoolvrienden, gaat hij op zoek naar de mysteries van een superoude beschaving. Maar talloze vallen, monsters genaamd “Kehito” die op de loer liggen in de ruïnes, en de klauwen van de “studentenraad” staan ​​hem in de weg!

Bouw een relatie op met vrienden, los puzzels op, ontwijk vallen, versla vijanden en ontdek de grote mysteries en schatten die onder de school zijn verzegeld!

Kowloon High-School Chronicle is nu beschikbaar in de Switch eShop voor $ 29,99 USD.

Ad