Krome Studios overweegt TY 2- en TY 3-ports

Krome Studios overweegt TY 2- en TY 3-ports

Vind je TY the Tasmanian Tiger HD op Nintendo Switch leuk? Welnu, we kunnen zien dat de sequels van de game uiteindelijk de console bereiken!

Vraag van fans

In reactie op een verzoek van een fan sprak ontwikkelaar Krome Studios hun wens uit om ook TY 2 en TY 3 over te brengen naar Nintendo Switch. Naar eigen zeggen zouden dergelijke poorten aannemelijk zijn omdat hun pc-remasters al bestaan ​​- maar het hangt er uiteindelijk van af hoeveel Switch-fans de eerste game ondersteunen! TY 2 en TY 3 –

Krome Studio opgemerkt

We would like to and they’re pretty much ready to port since the PC HD ones are done. But to be totally honest it’s still going to depend on how well the first one goes.Physical – None planned but not out of the question if it sells well.Same old story.

video

Over TY de Tasmanian Tiger HD

STEEN DE KRAAIEN! Ben je klaar om de wildernis van de Australische outback te verkennen in deze geremasterde versie van het klassieke spel TY the Tasmanian Tiger?

Ga met TY mee op een RIPPER van een avontuur om zijn familie te bevrijden van de DREAMING en te voorkomen dat de snode genie BOSS CASS zoogdieren van de top van de voedselketen verwijdert.

Om je te helpen bij je zoektocht, heb je een BEAUT-arsenaal aan boemerangs, scherpe tanden en de hulp van een paar vrienden!

Dus wees geen galah – laten we naar beneden gaan en een CORKER van een tijd hebben! SCHOONHEID, BOTTLER, BONZA!

  • Verken 17 levels van de Australische outback in hun ouderwetse 3D-platform glorie
  • 13 verschillende boemerangs, waaronder de Frostyrang, Flamerang en krachtige Doomerang
  • Verbeterde graphics; inclusief bijgewerkte schaduwen, reflecties, HD-resoluties en 60 fps
  • Nieuwe gamemodus genaamd “Hardcore-modus”
  • Nieuwe TY-skins voor personages
  • Cut van Audio Director

* * * * *

G’day mate! Het kan soms een beetje verwarrend zijn, dus laat me je eraan herinneren wat er aan de hand is … Je bent TY, de laatste van de Tasmaanse Tijgers. Opgegroeid door een familie van Bilbies, kun je je echte ouders maar vaag herinneren. Je hebt altijd gedacht dat alle andere Tassie Tigers lang geleden stierven.

Maar toen vond de Bunyip Elder je en vertelde je dat je familie leeft, maar vastzit in de Dromen. Houd nu je paarden vast … raak niet van streek … je ziet dat ze daar niet voor altijd vastzitten, als je zin hebt in een beetje avontuur!

Zie je, diep in de Outback, is er een soort gloeiend portaal ding dat een doorgang is naar de Dromen. En rond dat portaal zijn er wat houtsnijwerk in de rots, waar vijf oude mystieke Talismans lagen. Nu hoef je alleen nog maar de vijf Talismans te vinden, ze in het houtsnijwerk te doen, en het portaal naar de Dreaming wordt geopend!

Voordat je weggaat als een kikker in een sok, is er nog maar één KLEIN probleem. Zie je, er is een slechte kasuaris – Boss Cass – die ook achter de Talismans aan zit. Ja. DAT Boss Cass. Degene die je familie in de eerste plaats in de Dreaming heeft vastgehouden en het schoolbestuur heeft opgedragen om alle vleespastei uit de puckwinkels te verwijderen. En als je niet dacht dat hij daardoor megalomaan was geworden, heeft hij OOK een heleboel van je Bilby-vrienden in kooien in de outback opgesloten … iets over achterstallige bibliotheekboeken … Hoe dan ook, als je de portal, moet je hem en zijn handlangers verslaan voor de Talismans!

Maar maak je geen zorgen, je zult niet alleen zijn! Je zult een stel vrienden hebben om je onderweg te helpen, inclusief ik – je oude vriend, Maurie. Laten we nu naar koperen spijkers gaan, die talismannen vinden en je familie redden!