Krut: The Mythic Wings – 28 minuten aan gameplay

Krut: The Mythic Wings – 28 minuten aan gameplay

Krut: The Mythic Wings is geland op Nintendo Switch, en wie een voorsprong wil nemen, kan eens kijken naar wat nieuwe gameplay. Een video van een half uur van Nindie Spotlight toont de zijwaarts scrollende platformgame.

video
play-rounded-fill

Over Krut: The Mythic Wings

Krut: The Mythic Wings is een snelle hack-and-slash side-scrolling platformgame gebaseerd op de Thaise CG-animatiefilm “Krut: The Himmaphan Warriors” uit 2018, een Zuidoost-Aziatische legende over de avonturen van een Garuda vechter op het magische eiland Himmaphan.

Het wrede leger van de Ogre viel het huis van de Garuda-soort aan in een wereld vol mysterieuze dieren en magie. Het Garuda-leger werd verslagen en de hoofdstad viel na verloop van tijd. Na de verwoesting en het verdriet bevond een zwaargewonde krijger zich op Himmaphan, een mystiek betoverd eiland. Hij ontmoette een mysterieus persoon die hem de Mythic Wings schonk, een magisch artefact. Volgens de mythologie gebruikte een mythische krijger honderden jaren geleden tijdens de Grote Oorlog de vleugels om vrede te brengen in de regio. De nieuwe reis is nu begonnen.

Kenmerken

  • Een zijwaarts scrollende platformgame met hack-and-slash-gameplay en verbluffende 3D-beelden
  • Zes moeilijke niveaus
  • Verschillende speciale bewegingen en combo-opstellingen
  • Er zijn drie moeilijkheidsgraden beschikbaar, variërend van eenvoudig tot uitdagend.

Op 12 juli 2022 werd Krut: The Mythic Wings digitaal uitgebracht voor de Nintendo Switch. Het zal beschikbaar zijn in het Engels, Spaans, Frans, Duits en Russisch.

Ad