Krut: The Mythic Wings komt in Juli

Krut: The Mythic Wings komt in Juli

Krut: The Mythic Wings, een side-scrolling hack-and-slash platformgame, komt naar Nintendo Switch, volgens uitgever Blowfish Studios, ontwikkelaars GoodJob Multimedia en Pixel Perfex en producer RSU Horizon.

De releasedatum is vastgesteld op 12 juli 2022.

video
play-rounded-fill

Over Krut: The Mythic Wings

Krut: The Mythic Wings is geïnspireerd op de Zuidoost-Aziatische mythologie. In het spel achtervolgt de Krut-krijger Vera het voorouderlijk thuisland van zijn voorouders. Vera’s hart staat in brand en kan alleen worden overgoten door zijn volk te bevrijden van de verschrikkelijke onderdrukking van Zulla. Hij gaat op een missie om elementaire magie te ontdekken die de werkelijke kracht van de legendarische Silver Wings die hem zijn geschonken zal herstellen.

Krut: In Mythic Wings verslaan spelers de dieren van elke zone. In gevechten kunnen snelle-aanvalcombinaties en het vermogen om te vliegen worden gebruikt. Het uitwisselen van geestbolonderdelen kan ook de aanval, verdediging, vleugelkracht en andere vaardigheden versterken. Ten slotte moet je de zes grote bewakers verslaan, bijpassende elementaire geesten verwerven en de goddeloze macht van het eiland verslaan.

Ben Lee, mede-oprichter van Blowfish Studios, sprak over de aanstaande titel:

Krut: The Mythic Wings is een zorgvuldig aangepast verhaal van de briljant geanimeerde Thaise film Krut: The Himmaphan Warriors.” De bemanning werkte onvermoeibaar om niet alleen het verhaal van een traditionele held weer te geven, maar ook om met trots de oude tradities van hun gebied weer te geven Krut is een cultureel relevante en sentimentele bundel in combinatie met traditionele speedrun-vriendelijke platforming.

Krut: The Mythic Wings zal beschikbaar zijn als eShop-download voor de Nintendo Switch. De game kost $ 9,99 / £ 5,99 / € 7,99.

Ad