Kukoos: Lost Pets komt op 6 December

Kukoos: Lost Pets komt op 6 December

De ontwikkelaars van Kukoos: Lost Pet, PetitFabrik en het bedrijf dat het publiceert, Modus Games, zijn het eens geworden over een definitieve releasedatum voor de game. De 3D-platformgame zal op 6 december 2022 beschikbaar zijn op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Kukoos: Lost Pets 

Eens een veilige plek voor Kukoos, is de Kukoo Tree in een opstand overgenomen door gehersenspoelde huisdieren, en het is aan jou om dingen recht te zetten. Als je de Kukoo Tree wilt redden, moet je op het avontuur van je leven gaan door verschillende, kleurrijke werelden te verkennen. Je kunt dit alleen doen of met vrienden. Ook al zien ze er leuk uit, ze zitten vol gekke, onverwachte dingen waar de Kukoos voorbij moeten zien te komen. In de Modus Games-blog van vandaag kun je alles lezen over de functies van de volledige release.

Kukoos: Lost Pets is een spel voor mensen van alle leeftijden. Het is gemakkelijk op te pakken en te spelen, maar zelfs de meest ervaren avonturiers zullen het interessant en leuk vinden. Met een cast van verschillende speelbare personages en andere dieren die je kunt besturen, kun je de gekke, gehersenspoelde huisdieren helpen redden van het kwaad. Kukoos: Lost Pets is een leuk avonturenspel waar iedereen van zal springen. Het heeft een goede mix van platforming en verkenning die je aan het denken zet, evenals fasen die alleen de meest dappere helden kunnen ontgrendelen. Je kunt de game nu al reserveren in de meeste winkels en op de Maximum Games-winkelpagina.

Kukoos: Lost Pets zal zowel fysiek als digitaal beschikbaar zijn op Nintendo Switch.