Kunai onthult – een ninja metroidvania

Kunai onthult – een ninja metroidvania

Computers en blades zullen binnenkort botsen in dit aanstaande Metroidvania-avontuur. TurtleBlaze heeft aangekondigd dat Kunai in de toekomst naar Nintendo Switch zal komen.

Uiteengezet in een robotdevlucht, als een robot doordrenkt met de ziel van een dodelijke krijger!

video
play-rounded-fill

Over Kunai

Uitgever The Arcade Crew en ontwikkelaar TurtleBlaze schoppen je inboxdeur open om het eerste woord over KUNAI te delen, een avontuur dat het best kan worden verkend via ninja-tier parkour en het best overleefd kan worden met vlijmscherpe gevechtsreflexen.

Deelnemers aan GDC kunnen van 20-22 maart de eerste hapjes in stand N3007 krijgen en PAX East-deelnemers kunnen de snelle actie voor zichzelf proeven op stand # 21097 of in de Indie Megabooth van 28-31 maart.

Vechten door de visueel verrukkelijke wereld van KUNAI is het genot van een krijger, waar spelers meteen van de partij genoeg kansen hebben om vijanden te verspelen tot schroot terwijl ze aan touwen over kloven slingeren, muren omhoog schieten naar verheven doelen en naar nietsvermoedende doelen vallen. De reis van KUNAI wordt vanaf het begin naar 11 gekozen, met elke badass-strijd, uiterst dodelijke upgrade en een naar boven gegooid geheim, waardoor het avontuur verder van de hitlijsten wordt verwijderd. Uitbarstingen van actie duiken dapper over de verschillende kunstrichtingen van KUNAI met scherpe spatten van kleuraccentuerende aanvallen, waardoor elk gevecht een meeslepend, opwindend spektakel wordt.

Spelers delen een snelle dood uit als Tabby, KUNAI’s emotionele, tablet-aangedreven held doordrenkt met de ziel van een oude krijger. Tabby start op en vindt de mensheid op de rand van uitsterven dankzij de mislukte AI-creatie van een beroemde uitvinder, die op zoek is naar een oplossing voor alle elektronische elektronische krijgerhybriden: met veel geweld.

Snoeien en zweven door de uitgestrekte wereld van KUNAI met Tabby is een vreugdevolle ontsnapping, en het omverwerpen van de meedogenloze bazen van het land in algehele confrontaties is enorm bevredigend.

Ad