Kung-Fu Heroes & Vice: Project Doom – Nintendo Switch Online NES

Kung-Fu Heroes & Vice: Project Doom – Nintendo Switch Online NES

Nintendo heeft officieel aangekondigd dat Kung-Fu Heroes & Vice: Project Doom binnenkort naar de Nintendo Switch Online NES-service komt.

video

Meer NES-spellen zijn toegevoegd aan Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online! Gebruik je snelle verstand en reflexen om de veiligheid van de prinses in Kung-Fu Heroes te waarborgen en ervaar supersnelle auto-achtervolgingen en actievolle gevechten in Vice: Project Doom!

Kung-Fu Heroes

Monsters hebben prinses Min-Min en de 10 schatten van het land ingenomen en de mensen zijn in verdriet gevallen. Alleen Kung-Fu Masters Jacky en Lee kunnen de prinses redden en de schatten ophalen! Hun reis brengt hen naar acht verschillende kastelen vol met vallen en obstakels. Gebruik stoten en de Miracle Kick om de vijanden te verslaan. Je hebt snel verstand en bliksemreflexen nodig om het laatste kasteel te bereiken!

Vice: Project Doom

Er bestaat een groep undercover-detectives die durven op te komen tegen het kwaad in de wereld … Ze staan ​​bekend als Vice. Officier Quinn Hart, een lid van Vice, is in de zaak en naar de waarheid. Snelle achtervolgingen in de auto, gevechten vol actie met drie soorten wapens en een modus met drie fasen voor het fotograferen van 3D-rails brengen deze cyberpunkwereld tot leven.

Ad