Kunio-Kun No Sangokushi Dayo: Zeiin Shuugou! details

Kunio-Kun No Sangokushi Dayo: Zeiin Shuugou! details

Arc System Works onthulde Kunio-kun no Sangokushi dayo: Zeiin Shuugou! – een nieuwe titel ter ere van het 35-jarig jubileum van de Kunio-kun-serie. De game wordt in december 2021 gelanceerd voor Nintendo Switch in Japan.

video
play-rounded-fill

Over Kunio-kun no Sangokushi dayo: Zeiin Shuugou!

In Kunio-kun no Sangokushi dayo: Zeiin Shuugou!, rennen de personages van de Kunio-kun-serie los in de wereld van Sangokushi. De game, die de stroom van het populaire Downtown Special Kunio-kun’s Historical Period Drama! volgt, laat spelers landen doorkruisen en de Romance of the Three Kingdoms uitdagen.

Gesitueerd in de late Han-dynastie tijdens de periode van de Strijdende Staten, waar lokale krijgsheren tegen elkaar wedijverden, zal zich een onzinnig en opwindend komisch avontuur ontvouwen met Guan Yu (Kunio) als de hoofdrolspeler die in het turbulente tijdperk leeft.

Bovendien zullen bekende personages ook verschijnen als krijgsheren en tactici, die de wereld van Sangokushi in Kunio-kun verven. Ervaar het begin van het turbulente tijdperk dat de ‘Yellow Turban Rebellion’, de beroemde ‘Battle of Red Cliffs’ en meer is in de stijl van komische actie.

Belt-scrolling-actie

De game maakt gebruik van de bekende ‘belt-scroll-actie’ uit de serie. Ingewikkeld verbonden gebieden vormen een enorm podium. Naast slagvelden zijn er ook steden en dorpen waar je kunt winkelen. Je kunt ook sightseeing op verschillende terreinen doen door elke hoek van elk gebied te bezoeken.

Flitsende strategieën

Als we het over Sangokushi hebben, zijn er altijd flitsende ‘Strategems’ die de rollen omdraaien. Het gebruik van krachtige strategieën zal een enorm effect hebben op alle vijanden op het scherm. Je kunt ook geheime kamers en verborgen doorgangen ontdekken door ze op bepaalde plaatsen te gebruiken…

Personages

  • Guan Yu (Kunio)
  • Liu Bei (Gouda)
  • Zhang Fei (Godai)
  • Zhang Bao (Sawaguchi)
  • Zhang Jue (Nishimura)
  • Tennin (Momozono)
Ad