LA-MULANA 1 & 2 Launch Trailer

LA-MULANA 1 & 2 Launch Trailer

NIS America heeft de officiële lanceringstrailer voor LA-MULANA 1 & 2 gepubliceerd, die nu beschikbaar is op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Het avontuur van je leven is hier met LA-MULANA 1 & 2, NU beschikbaar voor PlayStation®4, Nintendo Switch ™ en Xbox One!

Bekijk de Launch Trailer voor een glimp van wat je te wachten staat in de ruïnes van La-Mulana. De moed om ze te trotseren zal worden beloond met grote beloningen en nog meer kennis … Koop de LA-MULANA 1 & 2 Hidden Treasures Edition die bij het fysieke spel wordt geleverd, samen met verschillende andere rijkdommen, zoals de legpuzzel Siesta in the Ruins.

Over LA MULANA

Beleef een klassiek verhaal over ontdekken, puzzels oplossen en dodelijke actie met LA-MULANA!

Je lot wacht in La-Mulana! Kruip in de huid van archeoloog Lemeza Kosugi en navigeer door puzzels, vallen en dodelijke Guardians om de Secret Treasure of Life te claimen. Je hebt een scherp verstand, snelle reflexen en vooral alle moed nodig die je kunt verzamelen. Lukt het jou om de geheimen van La-Mulana te ontrafelen, of word je het slachtoffer van de gevaren die je omringen?

Over LA MULANA 2

Beleef een klassiek verhaal over ontdekken, puzzels oplossen en dodelijke actie met LA-MULANA 2!

De bekende archeoloog Lemeza Kosugi is vermist en alleen zijn dochter Lumisa kan hem vinden! Betreed Eg-Lana, een omgekeerde versie van de legendarische ruïnes van La-Mulana. Denk snel, handel snel en zwaai hard om gevaarlijke vallen en ingewikkelde puzzels te overwinnen in je zoektocht naar ondoorgrondelijke geheimen. Wat vind je aan het einde van je reis: zegevieren of verslaan?

Ad