La-Mulana 1 & 2 – Nieuwe Trailer

La-Mulana 1 & 2 – Nieuwe Trailer

NIS America publiceerde een nieuwe gameplay-trailer voor La-Mulana 1 & 2 op Nintendo Switch. De nieuwe trailer biedt een overzicht van de gameplay en functies van La-Mulana 1 & 2.

video
play-rounded-fill

Over La-Mulana 1 & 2

Ga samen met vader-dochter duo Lemeza en Lumisa Kosugi de diepe ruïnes in met de nieuwste gameplay-trailer voor LA-MULANA 1 & 2, komende maart naar Nintendo Switch ™, PS4 ™ en Xbox One!

De Kosugi’s moeten gebruikmaken van een breed scala aan hulpmiddelen en communiceren met een groot aantal excentrieke karakters om levend uit de dodelijke ruïnes te komen.

La-Mulana is het “Ruins Exploration Archaeological action game” waarin de speler zoekt naar de “Anthropo-oorsprong”, rustend in de enorme ruïne La-Mulana, waarvan wordt gezegd dat het het begin is van alle beschavingen.

Verschillende soorten vallen wachten in de ruïnes om infiltranten te blokkeren en monsters lopen rond. Concentreer je op het diepste punt van de ruïnes door raadsels te vinden, de monsters uit te schakelen en de vallen te deactiveren. Het pad naar het doel zal buitengewoon zijn, complexere raadsels zullen op je wachten als je dieper en dieper de ruïnes in gaat.

Pak professor Lemeza aan om de oorsprong van Anthropo te ontdekken!

La-Mulana 1 & 2 staat gepland voor een releasedatum van 17 maart 2020 voor Switch.